Älskar snabba leverenser

I söndags köpte jag ju mig den fina sjalen från Beck Söndergaard. Igår låg den redan i brevlåda. Jag älskar dessa snabba leverenser och kommer absolut att lägga till Selected Styles som en av favoritbutikerna på nätet i fortsättningen.

Jag är riktigt sugen på att köpa en till, bara för att den var så skön. Den mörka varianten då. Sjalen var riktigt stor och att svepa om axlarna nu när det är ruggit och kallt ute.

Nu ska jag laga lite middag, har svårt att bestämma om jag är sugen på pannkakor eller inte. Jag måste ju börja tänka på vikten igen. Trots att jag äter massor med skräpmat just nu så går jag inte upp, vågen står stilla och det är ju riktigt bra men snart kanske det vänder? Jag vill ju inte gå upp mer än min målvikt som jag hade med Viktväktarna, speciellt inte nu när jag har ett stundande bröllop framför mig. Jag måste nog börja tänka på vad jag äter nu igen men det är ju inte så motiverade. Tidigare så syntes det direkt på vågen om jag hade slarvat men nu verkar det precis tvärtom. Skumt men väldigt skönt på ett sätt.

#1 - dianasdrommar

Snabba leveranser gillas :) kram/Diana