Sponsrad video: En clown till kaffet

Fredag! Gud vad härligt!

Morgonen startade dock inte härligt. Väldigt trötta och känsliga barn imorse, ingenting passade och de bråkade om PRECIS allt! Jag blev tokig. Har den ena ambulansen så ska den andra ha det också, trots att de har två?!? Det kända syskonbråket börjar smyga sig in mer och mer i huset. Inte så konstigt kanske med tanke på att Adam nu kan både prata och vara mer fysisk. Det är väl bara att acceptera läget och välja sina strider. Oftast löser de problemet rätt bra själva efter ett tag. Det är ju inte så roligt när brorsan blir jättledsen så då kan man likagärna ge med sig:)

Väl på plats i förskolan så var det precis raka motsatsen. Båda hittade sina kompisar med detsamma och de sura minerna byttes ut mot glada leenden och armkrokar med vänner. Jag lämnade verkligen förskolan med ett leende på läpparna denna morgon. Det är så skönt att lämna barnen när jag vet att de trivs och har skoj!

Igår var det ME&I party, så himla roligt. Älskar kläderna och blir så glad när mina kunder gör det med. Ser framemot att se alla grannbarnen springa omkring i sina nya fina sommarplagg när snön har försvunnit.

Ikväll blir det en lugn och skön slapparkväll framför tv:n. Efter att ha sett ovanstående trailer så ska jag nog hålla utkik efter EN clown till kaffet, verkar ju hur skoj som helst! Kanske finns på playen:) Programmet är bygger på att en av komikerna är huvudperson för dagen, nästan som Så mycket bättre. De andra gör bl.a. egna små uppträdanden av den valda komikerns karaktärer. De komiker som deltar är Robert Gustafsson, Felix Herngren, Sven Melander, Anna Blomberg, Annika Andersson och Peter Magnusson. Dessutom är Peter Wahlbeck med på ett hörn och gör inslag och reportage. Nästa program går på torsdag och då är det Sven Melanders tur att vara huvudperson.

Detta är en sponsrat inlägg.