Glutenfria källarfranskor

20140301-192759.jpg

Vår tolkning av glutenfria källafranskor från boken Nytt bröd!

Söndagen är här. Idag ser det ut att bli bättre väder än igår. Vi fick hålla hårt i hatten igår, blåste otroligt mycket! Vitt på marken var det dessutom när vi drog upp rullgardinen, blä! Som tur var så blev det bättre och bättre för varje timme. Kvällen planerade grillning blev av ändå, grymt gott var det också. Grillat ÄR godast!

Igår var det även dags för Me&i visning, som jag hade längtat! Älskar att få visa upp våra fina kläder.

Förutom dagens planer hoppas jag att vi hinner fylla upp frysen med lite glutenfria källafranskor. De sista vi gjorde blev riktigt fina( se bilden ovan). Det tar ett par gånger innan man lär sig att hantera smeten( ja det är ju verkligen ingen vanlig deg när man bakar glutenfritt),

#1 - petra

Blev nästintill rädd när jagklev upp i går morse o fick se snö:)tur det försvann lika fort men det är verkligen isvindar ute,duktig du är med löpning,jag är också så sugen på att börja löpträna lite.kram o trevlig kväll.

#2 - Kristin Nygren(fd Johansson)

Ja usch och fy för snön...den kom ju tillbaka idag. Tack, ja jag måste komma igång nu med tanke på alla lopp(3 hittills iallafall) som jag ska springa i år)