141231 014 141231 016 141231 043

Lite bilder på buketten som jag satte ihop till gårdagens värdpar. Det är ju så vackert med en bukett krispiga tulpaner.

Så var det nya året här. År 2015. Känns konstigt att säga och det lär ta ett tag att vänja sig vid att skriva det också. Gårdagens firande blev väldigt lyckat. Otroligt god mat, glada lekandes barn hela kvällen och trevligt sällskap. Jag är grymt imponerad över att både Alvin och Adam höll ut ända till tolvslaget( utan att ha tagit en liten tupplur på dagen) men själva fyrverkerierna blev ingen hit. Vi fick krypa ihop i soffan istället och njuta av fyrverkeriernas sken och dunder därifrån istället. Lika mysigt det.

Nu är det dags att hämta lite middag, vi är nog inte ensamma om det en dag som denna…

4 kommentarer till “God fortsättning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *