Nu är det dags att fira denna långhelg med en tävling!

Jag har fått äran att tävla ut en valfri BH till ett värde av 500kr. Hela Timarcos stora utbud av BHar finns här.

 Tävling valfri BH

Tävlingsreglerna är enkla.

För att tävla via bloggen:

– Följ @timarco_com på instagram alternativt gilla Timarco på Facebook.

– Motivera i detta inlägg varför just du skulle vilja vinna och ange gärna vilken BH du skulle välja.

För att tävla via instagram:

– Följ @timarco_com på instagram

– Dela tävlingsbilden som finns på @onlyfemale.se och motivera varför just du skulle vinna. Glöm inte hashtagen #onlyfemalestävlingmedtimarco

Självklart blir jag väldigt glad om ni delar med er av denna tävling!

Tävlingen pågår tom den 10/5-2015 och vinnaren kommer att meddelas här på bloggen dagen efter.

33 kommentarer till “TÄVLING: Vinn en valfri BH

 1. Jag gillar att svänga mina lurviga men har har med åren fått ett problem, behagen hänger nuförtiden nästan ner till mina ben….. Jag behöver en behå som sitter perfekt så jag kan dansa som förr i världen, ja som en discodonna direkt 🙂

  Hoppas på en bra sportbh 🙂

 2. Skulle jag ha turen att vinna skulle jag önska mig denna sport BH
  http://www.timarco.com/se/sport-bh/sport-bh/champion-spot-comfort-bra?colID=235
  Just för att jag behöver en stabil sport BH som håller brösten på plats under träningen. Tycker det är svårt att hitta en som både ger rätt stöd och har knäppning där bak för att man lättare ska kunna få på sig den. Denna från Champion ser verkligen grymt bra ut, dessutom är den riktigt snygg! Jag håller tummarna för denna vinst då detta skulle vara motivation för mig att ta tag i min löpträning. Med denna sport BH skulle allt hållas på plats och ge mig en behaglig löprunda utan skvalpande bröst.

  Gillar Timarco på FB (Mia Haapaharju)

  Ha en fin dag!
  Hälsningar Mia

 3. Skulle så gärna vilja vinna en sportbh, som det träningsfreak jag är. Går nu runt i min vanliga bh som börjar stinka skunk, men jag har inte riktigt ekonomin för att prioritera mig själv nu på ett tag, har varit många oväntade utgifter på sistonde, bland annat en ny data då den förra kraschade samt dyra studieböcker. Att få en fin och bekväm sportbh så som denna: http://www.timarco.com/se/sport-bh/sport-bh/calvin-klein-flex-motion-convertible-sports-bra?colID=055
  Skulle betyda mycket för mig <3 (och min sambo som slipper skunkstanken)

 4. Hej! Jag följer på FB som Paola Allegrini och på instagram som muzepig.

  Har delat tävlingen här: https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/626104984190252?pnref=story

  I helgen tog jag mig äntligen i kragen efter ett alldeles för långt uppehåll, och skulle ge mig ut och löpträna … Men det blev inget med det, eftersom min sport-bh hade gått sönder på ett sätt som inte går att laga 🙁 Därför önskar jag mig denna:

  http://www.timarco.com/se/sport-bh/sport-bh/abecita-kimberly-soft-sports-bra-?colID=004

 5. Jag är med :). Gillar på fb (nathalié eriksdotter teodorson) samt följer på Instagram (theyarp).
  Delat även på Facebook.

  Jag hade gärna velat vinna denna fina mjuka bh! Jag har inte så stora tuttar och har svårt att hitta ”vanlig” bh och dessutom tycker jag det är skönare när de är lite fria, haha. Har inte hittat någon mjuk bh jag gillar så använder bara en och samma. Men känner att jag behöver lite variation! Så denna fina skulle jag gärna vilja vinna:
  http://www.timarco.com/se/underkläder/bh/abecita-heidi-soft-bra-144297?colID=244 i storlek 85b.

  Håller tummarna

 6. Detta var tävlingen för mig , jag som tränar nästan varje dag och är välutrustad kvinna och behöver rejält med stöd för bysten så det inte blir direkt obehagligt när man rör på sig, jag skulle helt klart välja denna superbra/snygga tränings BH från Salming http://www.timarco.com/se/underkl%C3%A4der/bh/salming-capacity-sport-bra?colID=347
  Den tror jag skulle sitta bra 🙂
  Gillar självklart Timarco på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Sänder massor av soliga vårkramar från ett strålande vackert Norrköping 🙂

 7. Gillat och delat på Facebook med namnet ( Lydia Sleyman ). Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag har tur och vinner den svarta bh:n med spets. Då skulle jag bli jätteglad 🙂

 8. Hej!
  Jag följer på instagram, malinsvenskbjorck.
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Skulle vilja ha denna bh:n
  http://www.timarco.com/se/underkl%C3%A4der/bh/chantelle-hedona-underwired-bra?colID=004

  Har så stor och tung byst att det är svårt att hitta en bra bh. Inte blir det lättare av att jag har en bindvävssjukdom som gör mig ömtålig. Men denna bh:n är underbar och jag har testat den i verkligheten. Såden skulle skona mig från lite smärta och värk.

  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin

 9. Hej! Jag gillade på facebook – Zofia Scv
  Jag skulle jättegärna vilja ha bh:n http://www.timarco.com/se/underkl%C3%A4der/bh/calvin-klein-modern-cotton-bralette?colID=249 då jag är ett stoooort Calvin Klein fan! Och såklart, urfattig student vars pengar bara räcker till det nödvändigaste. Alltså ej en CL Bh haha. 🙁 Därför skulle detta vara ett ypperligt tillfälle för mig att verkligen få denna BH. Gillar din blogg och brukar kika in här ofta. Keep up the good stuff! Kram!

 10. Jag har en rätt tung byst,som aldrig tycks trivas i de bh:ar som man kan köpa
  billigt på H&M och andra ställen där man har hyfsade priser .
  Som studerande är det en stooor utgift om man ska kosta på sig en prisvärd bh
  som stödjer axlarna, så att man inte får ont – för det är en riktig plåga.
  En sämre bh leder dessutom till att man får fel hållning, vilket inte hjälper.
  Därför hoppas jag att jag får turen denna gång 🙂
  http://www.timarco.com/se/underkl%C3%A4der/bh/triumph-shape-sensation-w-01?colID=259
  Verkar vara en bra vardagsbh.
  Har gillat på FB och delat tävlingen på min FB sida

 11. Jag är med! Gillar Timarco sen innan på facebook 🙂

  Mina bröst är en liten (med betoning på liten) historia. Från att ha haft C-kupa fyller jag efter barnafödande och amning knappt en A-kupa. Lite trist och jag saknar mina tuttar. Jag började träna för ett tag sedan och att ta på sig en träningsbh som trycker till gör mig helt platt. Därför skulle jag vilja vinna den här sport-bh:n. Perfekt med avtagbar vaddering. http://www.timarco.com/se/sport-bh/sport-bh/r%C3%B6hnisch-julie-sport-top-?colID=005

 12. Pingback: Påminnelse: Tävling |

 13. Åh vilken underbar tävling!!
  Jag följer på Instagram (@emelydrugge). Jag önskar vinna den här sportbh http://www.timarco.com/se/sport-bh/sport-bh/abecita-kimberly-soft-sports-bra-?colID=004
  Jag ska äntligen komma igång med träning efter ett par års uppehåll och önskar verkligen att jag hade en perfekt sportbh så jag kan träna utan att tänka på att jag har fel bh. Det blir ju så mycket enklare när jag slipper tänka på det! Ha det gott!

 14. Wow!
  Självklart gillar jag på FB (Annika Nilsson)
  Jag väljer http://www.timarco.com/se/underkl%C3%A4der/bh/chantelle-c-chic-sexy-push-up-bra-black?colID=259 (om den är slutsåld kan jag välja någon annan! )

  Jag har inte så mycket att ”hänga upp” 😉 och därför vill jag ha en fantastisk BH som kan ”pusha up” det lilla jag har 😉 Dessutom vill jag att den ska vara snygg, så att när man har tunna klänningar till sommaren, inte ska behöva skämmas över en ”mormors-BH” som dessutom är uttvättad och börjat gå sönder. Tyvärr är jag i det läget nu, att jag inte har någon representabel BH överhuvudtaget. Snälla, hjälp mig att göra under med det lilla jag har!

 15. Pingback: Påminnelse! |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *