Kantarellpizza med getost

Nu till helgen är det säkert många som ska äta kräftor och därför måste jag passa på att dela med mig av receptet på den supergoda kantarellpizzan med getost(recept från Ica Buffe)!

En av de godaste pizzorna jag någonsin ätit! Och så löjligt enkel att göra.

 

Kantarellpizza med getost

400 g färska kantareller 2 msk smör 1 krm salt 1/2 krm peppar 1 rulle färdig pizzadeg (230 g) 2dl crème fraiche 300g smulad getost av chèvretyp 2msk pesto (jag använde pestovinegrette) örter till garnering, t ex körvel (jag anväde persilija)

Sätt ugnen 225°C. Fräs kantarellerna i smöret ca 5 minuter. Krydda med salt och peppar. Rulla ut pizzadegen på ett bakplåtspapper. Bred på crème fraichen. Strö över kantarellerna och fördela osten över. Grädda i mitten av ugnen tills pizzan är gyllene, ca 15 minuter. Ringla över peston och strö över örter.

 
#1 - Sanna | Beauty & Design

Gott! :) Eller ja, jag äter ju inte getost, både för att jag inte gillar smaken men också av etiska skäl, men det går ju enkelt att byta ut mot någon annan ost tänker jag :) Tack för tipset :D

#2 - Fru Eriksson

Låter fantastiskt gott ♡ ..
Ha en underbar dag!

/Kram från mig i ☼-en!

#3 - Madeleine

Ser super god ut.