Planerar inför Halloween

Halloween närmar sig med stormsteg och jag börjar planera lite inför lördag. Förutom att gå ner till den närliggande kyrkogården och tända ljus ska vi försöka ordna lite Halloweenfirande hemma också. Killarna firar höstlov hos farmor så det skulle vara lite skoj att överraska de när de kommer hem.

Pumpan fixade vi ( Alvin målade, jag skar och Adam tittade på) redan i söndags men nu återstår middagsfix och lite dekorationer. Vi har kvar lite pyssel sen förra året men när jag kikade in hos Zingland hittade jag faktiskt en hel del som jag vill komplettera med ( att jag inte upptäckte denna sida innan jag skulle ha kalas?!? Finns ju allt och lite till här!).

 Tyckte att pepparkaksfiguren i form av döskalle var hur cool som helst! Och medaljerna (94kr för 12st), tänkte att man kanske skulle ge en sådan till alla dörrknackande barn istället för en massa godis. Och det fanns även en hel del prisvärda maskeraddräkter också.

halloween

Beställer man innan kl 13.00 torsdag 29 oktober garanteras leverans innan lördag! (men inte om du bor norr om Hudiksvall eller på Gotland måste du beställa innan kl 14:00 onsdag 28/10)

Detta är ett sponsrat inlägg.