Snart är det lördag och därmed även dags för lördagsgodis. Här hemma är kexchoklad en favorit ( i alla fall för Alvin) så ville jag prova att göra en glutenfri variant så att även Adam kunde äta den. Och wow! Så enkelt men så gott!

 Orginalreceptet hittade jag här.

 Kexchoklad-glutenfri Kexchoklad-glutenfri

Hemmagjord kexchoklad-glutenfri

12 Smörgåsrån-glutenfria
ca 1 dl nutella
ca 1 msk kokosolja
100g mjölkchoklad- glutenfri

Lägg ihop smörgåsrånen tre och tre med nutellan utbredd emellan varje lager. Smält kokosoljan på låg värme i en kastrull och rör ner hackad mjölkchokladen tills den blivit en jämn och rinnig chokladsmet. Vänd kexen i choklad och låt rinna av på galler. Låt stelna i kylskåp. Servera gärna med en bit papper för de kan kladda något:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *