På onsdag är det Chokladbollens dag!
Mums! Ska jag välja mina topp fem bland sötsaker är chokladbollar definitivt en av dem. Älskar´t!
Så här kommer ett av mina favoritrecept ( originalreceptet kommer härifrån)
Glutenfria O´boybollar
ca 20 st medelstora
200 gram rumsvarmt smör
7 dl havregryn-glutenfritt
2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
2 msk kallt kaffe
1 1/2 dl oboy
Kokos
Vispa smör, florsocker och kaffe fluffigt (gärna i maskin). Tillsätt o´boy och glutenfritt havegryn, kör smeten tills havregrynen slagits sönder och allt blandats ordentligt. Låt stå en stund och svälla lite. Rulla dem sedan till bollar och doppa i kokos.
Jaså den missade jag:) såg goda ut i alla fall.ja lite löjligt att man inte får ta med solkyddcreme till förskolan, hur svårt kan det vara att de smörjer in barnen.kram