Ikväll smäller det, då är det dags för Eurovision Song Contest! Jag har kollat på båda deltävlingarna och jag tyckte helt klart att tisdagens låtar och show var den bästa. Såg ni ex dansnumret som var regisserat av Fredrik ”Benke” Rydman? Jag fick gåsgud, så otroligt snyggt nummer!

Måste ju nämna Måns och Petra också. Vilka bra programledare, imponerade!

Och nu till ett litet tips på tilltugg som passar bra när man tittar på showen.

img_5625.jpg

Kronärtskockskräm

1 burk kronärtskockshjärtan (à ca 400 g)
1 skalad vitlöksklyfta
1 tsk finrivet citronskal
1/d dl olivolja
1/2 msk färskpressad citronjuice
1/2 dl finriven parmesan
salt&peppar

Låt kronärtskockorna rinna av i ett durkslag. Mixa skockorna tillsammans med vitlök, citronskal, parmesan, citronjuice och olja med stavmixer eller i en liten matberedare till en slät kräm. Krydda med salt och peppar. Ringla över lite olivolja innan servering.

img_5628.jpg

Mums!

6 kommentarer till “Kronärtskockskräm

  1. Vilket bra tips!
    Här fick man endast ihop några digestivekex med mjukost och en kalimucho efter en intensiv dag och kväll (magsjuk storebror och en lillasyster som hänger och slänger i bokhyllan och somnade nyss efter många om och men😆)
    Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *