För någon vecka sedan kom ett bud som uppskattades av hela familjen. En kylväska som var fylld med nyheter från Lithells. Här hemma äter vi korv minst en dag i veckan så lite variation bland korvarna uppskattas alltid.

Förutom korv fick vi även deras nya burkar med topping: Picklat Äpple & Curry, Paprika & Tomat Relish och Rödlöks Chutney.

Nyheter från Lithells

Picklat Äpple & Curry var helt klart min favorit.

Förutom toppingen har Lithells i år lanserat ett gäng nyheter för alla som föredrar vitt kött och snabbt och smidigt vill kunna variera sin korv – Kycklingkorv (både varmkorv och grillkorv), Kycklinggrillkorv i smakerna Paprika samt Mozzarella & Soltorkad tomat.

”Lurade” barnen och serverade kycklingkorven utan att säga att det var kycklingkorv och de märke inte någon skillnad alls. Snarare tvärtom. När jag berättade att det var kycklingkorv ville de hellre ha det nästa gång igen. Så korven fick med andra ord riktigt bra betyg.

I veckan åt vi vuxna den Äppelspånrökta kabanossen och den kan jag också rekommendera. Riktigt god!

Nu är det dags att hoppa ut i solstolen en liten stund. Det gäller att passa på när barnen leker med grannarna. Jag har nämligen semester nu ett par dagar men eftersom våra planer blev inställda blev det aktiviteter på hemmaplan istället. Ganska skönt det med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *