Gårdagens middag: Högrevsburgare ( så mycket godare än ”vanlig”) med picklad rödlök. Gjorde iordning en burk med picklad rödlök till midsommar men ni börjar den ta slut. Har ni inte testat att göra picklad rödlök så är det nästan ett måste, passar till mycket med framförallt till grillat.
Måste även tipsa om Pommes Criss Cut som vi åt till, så goda! Mina pojkar brukar sällan äta pommes annars med dessa kunde de inte sluta äta. Och jag håller med, dom va verkligen goda!
Picklad rödlök
1/2 dl ättiksprit (12 %)
1 dl strösocker
1 1/2 dl vatten
1 stor rödlök
Koka upp ättika, socker och vatten i en kastrull. Skala och skiva löken tunt. Häll över den varma lagen. Låt stå minst 4 timmar.
Psst! Andreas blandade ner lite chilirub i högrevsfärsen innan han formade till hamburgarna och det blev hur bra som helst.
Den set till med tjusig ut:)mums