Måndag igen. Lika fort som helgen kommer, lika fort försvinner den. 

Lördagens tjejmiddag som jag skrev om tidigare blev hur lyckad som helst. Vilket lyckorus att umgås med underbara vänner!

Förra veckan fick jag hem ett tungt och härligt paket från vännerna på Loppi.

Loppiblogbag höst 2016

Höstens Loppi Blogbag föll mig ( och pojkarna) i smaken. Fanns många bra och goda saker och högst betyg fick skumtvålen från Palmolive. Killarna har aldrig tvättat händerna såhär mycket tidigare som nu när det kommer skum direkt från pumpen.

Loppiblogbag höst 2016

Innehållet i höstens Loppi blogbag var följande:

Colgate Smiles kids 0-5 är en tandkräm speciellt framtagen för de minsta, med ny mild smak med anpassad fluornivå. 50ml.

Magic Softness från Palmolive är en härlig skumtvål direkt från pumpen med en ljuvlig äppeldoft, som gör det så mycket roligare att tvätta händerna. En banbrytande innovation inom handtvål, som ger skum direkt från pumpen tack vare den unika pumpfunktionen. Berikad med fuktgivande ingredienser och efterlämnar en otroligt mjuk känsla. 

Yoplaits Safari är den kalasgoda yoghurten som gör varje dag extra rolig för nyfikna och leksugna barn i alla åldrar. Släta, lena och riktigt smarriga smaker, helt utan fruktbitar, att fylla på spralldepåerna med. Safari fruktyoghurt kommer i multipack bägare (6x125g) i tre olika varianter; Safari Djungel (Jordgubb, hallon), Safari Äventyr (Päron-Vanilj, Hallon) och Safari Expedition (Jordgubb, Hallon, Päron-Vanilj).

Neutrals tvättmedel är särskilt utvecklat för känslig hud tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller 0% färgämnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. 

Sköljmedlet Comfort Sensitive är parfymfritt och extra milt mot känslig hud. Det är dermatologisk testat och rekommenderat av Astma- och Allergiförbundet. Comfort Sensitive vårdar dina kläder och lakan samt gör dem härligt mjuka och fräscha! 

Old El Paso™ utvecklar nu sitt mexikanska sortiment genom att lansera en minivariant av sin populära mjuka båtformade tortilla Stand ’N’ Stuff™. Nya Mini Stand ´N´ Stuff™ är ett praktiskt och gott alternativ för alla som vill äta god tortillas men i litet mindre format. Den nya minivarianten gör Old El Pasos mexikanska sortiment ännu mer spännande. Mini är ett bra alternativ för barn under Taco-kvällen men också för övriga familjemedlemmar då den tack vare sin storlek ger nya spännande sätt att äta tacos på. 

 Folksams barnkit är ett praktiskt litet kit som är perfekt att ha med sig i bilen eller i väskan. Den innehåller diverse bra att ha grejer såsom: vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm.

Presentkort från StorytelMed Storytel får man tillgång till tusentals ljudböcker direkt i mobilen och många kan du även läsa som e-bok.

Tack Loppi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *