Idag är det dags att rapportera in mitt betyg av Schärs glutenfria bröd.

Vi testade det klassiska ljusa surdegsbrödet och vi kan verkligen rekommendera det! Förra helgen mumsade vi på brödet hela familjen. Att få äta färskt glutenfritt bröd gör man inte så ofta så lika bra att passa på! 

Vi har tom köpt om det två gånger under denna testperiod också.

Schärs glutenfria bröd

Schär är Europas nr 1 inom glutenfritt och har mycket erfarenhet inom gluten. Oavsett vilket förpackat bröd man köper i butik är det svårt att få det att smaka som hembakat. Schär har bakat ett färskare och saftigare bröd som finns i tre smaker: Classic, Flerkorn och Vital. Bröden är inte frysta så du kan njuta direkt utan att tina upp eller rosta. De är fria från gluten, vete, laktos samt mjölk och ägg. Nyheterna baseras på en ny och mycket fiberrik generation av surdegskultur och gör att bröden smakar precis som färskt bröd från ugnen. I bröden hittar du exklusiva råvaror såsom kastanje-, hirs eller quinoamjöl samt flera olika flingor och frön.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *