I veckan damp det ner ett trevligt litet paket i brevlådan från Glasögonsnöre.se.

När jag först hörde talas om glasögonsnören tänkte jag direkt: senilsnören. Och på äldre personer.

Men ju mer jag läste ändrade jag uppfattning. Glasögonsnören har ju blivit en mode accessoarer nu ju.

Det hela började med att grundaren Anette arbetade för ett välkänt optikföretag med att sälja och marknadsföra sol & glasögon och kontaktlinser i butiksledet. I mötet med kunderna insåg hon att många efterfrågade läckra glasögonaccessoarer till sina dyra glasögon och som gick att kombinera med olika looks både till vardags men även till lite mer festliga tillställningar. 

Sagt och gjort! Under hösten har dessa fina glasögonsnören setts mer och mer, och t.o.m hunnit vara med i ett av Top Modells program.

glasögonsnören

Jag provade snöret på min läsglasögon och det funkade galant! Mitt snöre finns här.

Tack Anette för min gåva och för att jag fick möjligheten att prova denna snygga nyhet som jag tror kan bli en riktig succé!

(Innehåller adlinks)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *