TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Grattis Maria Andersson! Kontakta mig via mail ( kristin.nygren@hotmail.se) så tar vi det vidare där.

Tävlingen presenteras i samarbete med BookBeat

Nu är det dags att presentera den fjärde tävlingen i min julkalender.

Och det är verkligen en generös och lyxig vinst, nämligen en årsprenumeration  hos BookBeat!

BookBeat är Bonniers nya digitala satsning och prenumerationstjänst för ljud- samt e-böcker i mobiltelefonen och surfplattan. Att använda appen och lyssna på ljudböcker och läsa e-böcker är enkelt. Bara klicka sig runt och välja ut de böcker man är intresserad av. Önskas läs-inspiration finns det flera listor, teman och kategorier att klicka sig runt vid. Vet du exakt vad du önskar läsa är det bara att använda sökfunktionen. Dina pågående böcker hamnar under ”Mina Böcker” vid hem-vyn. Du kan välja om du vill lyssna strömmat över nätet eller om du önskar hämta hem böcker till offlineläge. Är en bok hämtad kan du lyssna utan att det påverkar eller beror på din internetuppkoppling. Det finns ingen begräsning kring antal böcker du kan hämta hem till Offline-läge, utan det är utrymmet i din telefon som sätter begränsningen. 

7-december

Vinn en årsprenumeration hos Bookbeat ( värde 2028kr)!

Tävlingsregler- 7:e december

Reglerna är enkla, svara på frågan:

 Vilken är den populäraste deckaren på BookBeat just nu? Svar på frågan finns här.

Motivera även varför just DU ska bli den lyckliga vinnaren.

Vi blir givetvis tacksamma och glada om ni gillar oss på sociala medier ( @bookbeat och @onlyfemale.se på Instagram ) samt delar denna tävling (tagga oss gärna så vi kan se det)men det är inget krav. 

Tävlingen avslutas tisdagen 8/12 kl 23.59, och vinnaren meddelas 9/12 i detta inlägg.

Ev. vinstskatt betalas av vinnare.

25 kommentarer till “Julkalender- 7:e december

 1. Svaret är Kaninjägaren.

  Detta är det bästa någon kan få,
  att lyssna, läsa och så gott må,
  önskar att jag snart detta hittar,
  ljudbok eller bok kvittar

 2. Kepler bocker! Ja, jag har tre småbarn och kan sällan sitta och mysa med en bok, men att lyssna på ett bok gå strålande! God jul på er!

 3. Kaninjägaren toppar just nu!

  Jag försökte komma på ett juligt rim, för att förklara varför jag denna vinst skulle få. Men att rimma har aldrig varit min grej, däremot vill jag vinna detta så jag kan sitta och lyssna och mysa med min lilla tjej. Har testat andra ljudbokstjänster, men ingen som den här. Med böcker som passar både vuxen och mini. Hade vart så lycklig om vi fått vinna, för lillfisen älskar att lyssna på högläsning.

 4. SVAR: Kepler 🙂 <3
  Ojojoj för mig är att läsa lika med avkoppling, det finns inget som jag kan må så gott av som när jag läser en riktigt bra bok. 🙂

 5. Kaninjägaren!
  Har alltid läst mycket böcker, men det har legat på is när barnen varit små. Känner att jag saknar det! Så detta vore ju helt perfekt!

 6. Keplers bok ”Kaninjägaren” är populärast just nu!
  Jag har inte mycket tid att sitta ner och läsa böcker, så därför lyssnar jag på ljudböcker. Då kan jag göra andra saker samtidigt. Två flugor i en smäll. Det finns många olika titlar som jag vill försvinna in i.

 7. Kaninjägaren av Lars Kepler!

  Jag har under en period funderat på
  att börja lyssna på ljudböcker och så..
  Men jag har inte vetat om det är ”min grej”
  därför har jag inte signat upp mig!
  Jag har börjat promenera varje dag
  och visst känns det lite tråkigt efter ett tag..
  Att ha en bra bok att lyssna på när jag går
  Hade gjort hela mitt nästa år!

 8. Den populäraste är just nu kaninjögaren av kepler
  Tycker det är väldigt härligt att lyssna på ljudböcker för att det ör så smidigt att man alltid har med sig det och för att man samtidigt kan laga mat, gå ut på promenad, på bussen eller ja var som helst.
  Älskar att läsa böcker, finns inte mycket som är så avkopplande, men som student är det lite för dyrt att köpa massa böcker vilket gör att denna tävling skulle sitta som handen i handsken att vinna

 9. Det är Kaninjägaren.

  Jag älskar ljudböcker, är helt beroende. Man kan göra tråkiga hushållssysslor och samtidigt bli underhållen. Så min motivering blir helt enkelt att jag behöver sponsring för att underhålla det här härliga beroendet av ljudböcker 🙂

 10. Kaninjägaren av Lars Kepler

  Som hundägare är jag ute på många, långa promenader i ur och skur
  Utöver hunden är ljudböcker mitt bästa sällskap och skänker både spänning, tårar och skratt
  Nu håller jag tummarna för att jag har riktig tur!
  Ett år med Bookbeat vore min perfekta julklapp, vilken ofantlig skatt!

 11. Svar: Kaninjägaren (väldigt bra bok!)

  Jag fyller år på juldagen och önskar mig denna vinst i present. Ljudböcker är så avslappnande.

 12. – Svar ”Kaninjägaren ” av Lars Kepler.
  – Älskar att läsa men då kan man inte göra något annat samtidigt.
  – Brukar lyssna på talböcker när jag stryker tvätt och andra har andra hushållsgöromål eller när jag är ute.

 13. Kaninjägaren av Lars Kepler

  Jag skulle vilja vinna för mina barns skull. Barnen (5+9) har precis lyssnat igenom bokbussens sortiment av ljudböcker. Vi lyssnar på dem i bilen till och från skolan varje dag. En resa som tar 20min enkel. Barnen älskar att lyssna på ljudböcker (senast Mathilda av Royal Dahl), och senast idag ojade sig storebror över att vi inte hade någon ljudbok i bilen. Det vore fantastiskt att ha en mobil fylld av ljudböcker som vi kunde njuta av till vardags, varje skoldag och till helgen under en filt i soffan.

 14. Svar: Kaninjägaren
  Jag vill vinna för att göra vardagssakerna roligare att göra, med en bok i öronen kommer man till och med se fram emot att städa och fixa.

 15. Kaninjägaren av Lars Kepler.

  Jag har pluggat varje termin sedan hösten 2007!! Det är naturligtvis självvalt, men jag saknar otroligt mycket att kunna grotta ner mig i en riktigt bra skönlitterär bok … och inte bara lusläsa kurslitteratur hela tiden. Det här vore den allra bästa julklappen jag kan få! Skulle bli helt överlycklig ärligt talat! För OJ så många bra böcker jag har missat; så många böcker jag har på ”måste läsa-listan” … så många böcker som vänner och bekanta talar om .. Jag vill komma ikapp! Gillar det här konceptet skarpt också, för allting blir ju mycket smidigare när man kan ta med sig sina böcker, överallt och hela tiden!

  Följer på ig som mikkimuz och har delat/tipsat om tävlingen här:
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154103446288461&set=a.10150846274108461.403184.643638460&type=3&theater

 16. Kaninjägaren av kepler!

  Lyssnar mycket på podcasts men då tar så lång tid för nya avsnitt att komma ut skulle dett vra perfekt för någon som försöker ha flera bollar i luften samtidigt och få möjlighet att avskuta en massa böcker som ligger på min att läsa lista ^^

 17. Kaninjägaren av Kepler . Jag har en kronisk sjukdom med mycket smärta, och har svårt att tåla smärtstillande. Men ibland kan smärtan lätta om man blir tillräckligt distraherad. Riktigt bra böcker funkar, man sluter ögonen, lyssnar och försvinner in i en annan värld! Eftersom jag lever på sjukpenning vore detta en fantastisk julklapp, håller tummarna och hoppas!!!

 18. Kaninjägaren! Älskar att läsa men har fått mindre tid för det. Min favorit genre är deckare. Hade ju varit toppen att kunna ” läsa” samtidigt som man gör annat så som träna, köra bil eller städar. Jag måste väl vara sist på bollen så ge mig chansen till denna upptäckt.

 19. Keplers kaninjögaten är mest poppis!

  Inte testat ljudböcker på flera år, men är väldigt nyfiken och har nu mer 1 timmes pendling enkel väg till skolan, så skulle verkligen kunna vara något flr mig!

 20. Kaninjägaren toppar listan just nu.

  Jobbar ensam hela dagarna så hade varit skönt med lite sällskap i lurarna, så jag slipper börja prata med mig själv.

 21. Svar: Kaninjägaren
  Utan att läsa blir svårt att leva
  tycker jag – en bokslukande eva.
  Och när synen sviker räddar mitt öra-
  för då kan jag åtminstone storyn höra!
  En årsprenumeration vore succé –
  då kan också min ”läsning” överallt lätt följa mé.

 22. Keplers kaninjägaren är i topp just nu. Jag älskar ljudböcker. Jag får panik om jag inte har med mig hörlurar när jag pendlar eller promenerar med vovven. Det här hade verkligen varit världens bästa julklapp! Följer på insta. @emeliewii heter jag där!

 23. Kaninjägaren av Lars Kepler toppar listan just nu.

  Jag tillbringar 1,5 timme i bil varje dag, har börjat tröttna på radions oändliga reklamer och att reklamerna dyker samtidigt på alla kanaler, med Bookbeat kan jag fly in i böckernas fantastiska värld och få njuta av massor av spännande historier och få resvägen till jobbet att verka kortare än vad den faktiskt är. Bookbeat står helt klart överst på listan över ”skämmabortmigsjälvjulklapp” i år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *