TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Grattis Åse! Kontakta mig via mail ( kristin.nygren@hotmail.se) så tar vi det vidare där.

Tävlingen presenteras i samarbete med Perstorp Design

Nu är det dags att presentera den sjätte tävlingen i min adventskalender.

När jag såg dessa fina väskor föll jag direkt! Cykelkorgen står definitivt på min önskelista! Både snygg och och praktisk.

Och nu har ni alltså möjlighet att välja en valfri väska med orginalhandtag från Perstorp Design!

Plastväskorna har lång livslängd och är tillverkad av återvinningsbar plast.
Perfekt att använda istället för butikens plastpåsar.
Fri från härdplaster
Fri från mjukgörare
Fri från BPA
Fri från melamin

11e-december

Vinn en valfri väska med orginalhandtag från Perstorp ( värde upp till 325kr)!

Tävlingsregler- 11:e december

Reglerna är enkla, svara på frågorna:

 Nämn en av personerna som har designat väskorna och vilken hade du valt om du vann?

Motivera även varför just DU ska bli den lyckliga vinnaren.

Vi blir givetvis tacksamma och glada om ni gillar oss på sociala medier ( @perstorpdesign och @onlyfemale.se på Instagram ) samt delar denna tävling (tagga oss gärna så vi kan se det)men det är inget krav. 

Tävlingen avslutas 12/12 kl 23.59, och vinnaren meddelas 13/12 i detta inlägg.

Ev. vinstskatt betalas av vinnare.

35 kommentarer till “Julkalender- 11:e december

 1. 1) Christina Fäldt är designern och mitt val skulle bli en olivgrön cykelkorg! Så himla smart och snygg!

  2) Bilfri och miljövänlig som jag är, skulle en cykelkorg från Perstorp vara toppen när jag cyklar iväg handlar eller överhuvud taget när jag behöver ta med mig något från en plats till en annan! (Även utan cykel!) Hållbar i ordets alla meningar, en riktig kompis som ställer upp när det behövs och som håller humöret uppe 🙂

 2. Jag skulle välja Väska Cityshopper – Perstorp Design, och Christina Fäldt är designern.

  God jul på er från en Amerikansk mamma som har fått lära sig att ha bra väskor till att shoppa med, ni är så miljövänligt har!

 3. svar Christina Fäldt är designern till dom och jag hoppas och önskar mig en i art 195012 Grön den passar mig utmärkt härlig färg och jag är ute mycket i naturen och myser med picknick så färgen är den rätta och så är dom snygga dessutom bra med plats till allt som skall med

 4. 🙂 SVAR: Christina Fäldt 🙂
  Jag skulle gärna vilja ha en stor cyckelväska i rosa som min nya cykel,http://www.perstorpdesign.se/sv-SE/webbutik/cykelkorg-stor-26069113
  Jag fick min elcykel stulen med korg och allt och försäkringen räckte inte till någon ny el cykel så det fick bli en vanlig cykel bara att trampa på och svettas lite extra 😉
  Jag har delat tävlingen på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Trevlig 3:dje advent 🙂

 5. Christina Fäldt

  Jag skulle välja ”Sweden Bag – Stor” i färgen lila.

  Jag är trött på att slänga med mig blöjor, våtservetter, nappar, flaskor, ersättning och välling mm i plastkassar. Skötväskor är jag kass på, men en sån här skulle lätt få följa med i bilen när vi drar iväg! Snyggt, stilrent och praktiskt!

 6. Hej!

  Svar: Curt Christoffersson på 1950 talet
  Jag skulle välja 1950 stor svart som är så fräck, den är ju så oerhört praktisk på samma gång, på stranden, inköp, resa, i bilen ja var som helst.

  God Jul!

 7. Cykelkorg för pakethållaren – Stor – Svart med original handtag skulle jag vilja vinna. Jag cyklar alltid till och från jobbet och handlar alltid på vägen hem. Brukar ofta ha problem med var jag ska lägga maten och den här cykelkorgen skulle lösa mina problem!

  Christina Fäldt är svaret.

 8. Jag gillar på Insta under jennyannhbg
  Har delat tävlingen på FB under Jennya Johansson och @ och #

  Svar: Curt Christofferson. Väska 1950 original i den underbara rosa färgen hoppas jag på!

  För mig är det viktigt att glädja andra och att alltid finnas till hands för mina nära och kära. Jag är dålig på att tänka på mig själv och mina egna behov då jag är motsatsen till girig och egoistisk. Ibland kan jag känna mig som en urkramad disktrasa och känna mig tom. Det är svårt att ändra på sig själv, men jag ska försöka träna på det. En snygg och praktisk väska från Perstorp design vill jag ge mig själv i julklapp – det är jag värd!

  Kram Jennya

 9. 1.Christina Fäldt
  Jag skulle välja en väska 1950 original i färgen svart

  2.Försöker att tänka miljövänligt… med hjälp av den här praktiska och snygga väskan så skulle jag inte behöva köpa några kassar/påsar när jag handlar

 10. Christina Fäldt <3 Jag skulle välja Cykelkorg – Stor – Röd med original handtag.
  Jag bor i en cykelstad och cyklar alltid- den vore helt fantastiskt snyggt med denna, som bara lyser upp tillvaron 🙂 Jätteläcker !
  Delar såklart på FB 🙂
  Önskar dig en fortsatt fantastisk December <3

  Kram !

 11. Hej!

  Svar är: Christina Fäldt

  Har jag tur nu ska min älskade dotter få den fina: Cykelkorg för pakethållaren – Stor – Vit med original handtag av mig i julklapp. Hon kämpar med sjukdom och den fina cykelkorgen skulle sätta guldkant i hennes tillvaro. Så nu håller jag tumme och tå, att den fina vinsten mig ska nå, så hon den av mig kan få.

  Kram

 12. Tjena!

  Christina Fäldt är svaret.

  Hoppas den fina Sweden Bag – Stor – Väska Vit med original handtag få vinna, till min underbara kvinna.

 13. Hejsan!

  Rätt svar är: Christina Fäldt

  Skulle vilja ge mig själv en fin väska och väljer: Cityshopper – Perstorp Design – Väska Vit med original handtag. Har nyligen blivit opererad och den snygga väskan skulle verkligen pigga upp. Håller tummarna så hårt jag bara kan och hoppas sen få läsa att just jag den vann. Hoppas så!
  Kram

 14. Hej!

  Svar: Christina Fäldt

  Perfekt med den fina Cykelkorg för pakethållaren – Stor – Vit med original handtag när jag ska ut och trampa och kan packa korgen med nyttigheter, för jag behöver minska i vikt. Så nu håller jag tumme och tå, att den fina korgen mig ska nå.
  Kram

 15. 1. Christina Fäldt har designat den väskan jag gillar bäst.
  2. Skulle önska Orange stor cykelkorg (med inner-väska) för pakethållare
  3. Varför köpa en massa kassar när man handlar bättre att använda något som håller och/eller som man redan har för att skona naturen.

 16. Curt Christofferson är en av designerna.
  1950 svart skulle jag vilja ha.
  Den skulle vara perfekt att ha med på min permobil. Åker på långa turer med våra hundar och då är det diverse som ska med. Speciellt på sommaren när man kanske vill ta ett dopp också. Denna väska vore så smidig. Cool är den också!
  Delat på instagram, hostdagjamningen
  Ha en fin tredje advent!

 17. 1. Curt Christofferson
  2. Jag skulle välja en grön Sweden Bag stor om jag vann. Och varför ska just jag vinna då?
  Tja, det är ju inte helt lätt att svara på men jag hade väldigt gärna velat ha en sådan här
  väska hemma. Den skulle bli en både snygg och praktisk förvaring för makens tidningar så
  att jag slipper se dem drälla omkring både här och där och jag skulle slippa gnata att han
  skulle städa undan.

 18. Christina Fäldt.
  Cityshopper i turkos skulle vara härlig att ha under sommaren,
  jag använder alltid mina väskor när jag shoppar för att inte
  slösa en massa påsar, men det nöter på dem.
  En cityshopper är som gjord att transportera mat och annat
  och jeansmänniska som jag är vore det härligt med en turkos
  cityshopper i sommar. 🙂

 19. Curt Christofferson

  En rosa 1950 original önskar jag mig. Jag gillar att ha med mig många prylar och den här väskan verkar rymlig och praktisk. Att den sen finns i rosa är ju bara fantastiskt 🙂

 20. En designer heter Christina Fäldt och jag hoppas på att vinna ”1950 Original” väskan. Eftersom jag är nybliven mamma hade denna rymliga och super fina väska vart perfekt på vagnen.

  Gillar er båda och har delat tävlingen på min instagram @miasdag

 21. Nils Johansson som är grundaren. Och jag skulle välja liten cykelkorg i svart.

  Denna kan du på cykeln hänga,
  men var beredd på att få alla att blänga,
  dessutom är den mot natur och miljön bra,
  därför vill jag denna ha

 22. 1.Christina Fäldt
  Skulle mer än gärna välja en 1950 orginal stor svart!
  2. Jag vill vinna då jag tycker detta skulle vara en oerhört praktisk sak för att släpa med sig alla studieböcker i, dessutom, att den är bra för miljön är en väldigt stor bonus!

 23. Christina Fält! Håller tummarna eftersom väskan står emot allt och är skitsnygg! Hade en fin tygbag som kissen tog beslag på så den är inte sig lik mer.. följer på IG sedan länge under alias gollobracing

 24. Curt Christofferson är en av designarna.
  En Sweden bag – stor – i grått skulle vara toppen!

  Skulle verkligen ha nytta av denna vän
  när jag ska till jobbet och hem igen
  Samla ihop pinaler till bad och bus
  eller shopping till familj och hus
  Förvaring i hallen eller veckans tvätt
  – med Perstorps väska känns allt så rätt!
  Att slippa alla påsar vore helt perfekt
  både ur design och miljöaspekt!

 25. Curt Christoffersson. Jag vill gärna ha en olivgrön, skulle passa perfekt till min svarta cykel. då kan man cykla till affären och handla!

 26. Svar : Christina Fäldt

  Skulle vilja vinna en olivgrön cykelkorg, i den kan jag ha allt jag behöver. Även lite klöver.
  Följer på instagram som moni 58

 27. Curt Christoffersson, Christian Fält

  Denna snygga resväska slitstarkt fin
  hoppas jag att ska bli min
  mitt sällskap på otaliga äventyr
  det blir ett stilsäkert bestyr
  från grannkomunnen som levererar
  en väska som ia lla lägen optimerar
  till jobbet, till picknick; till träningen
  att användas om och om igen

  195001 Svart
  1950 Original – Perstorp Design – Väska Svart med original handtag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *