Nu är det dags lämna in min sista pågående rapport för Buzzador.

Som buzzador har jag fått möjlighet att testa Skyr – en proteinrik och krämigt god yoghurt med en låg fetthalt, helt utan tillsatt socker. Skyr kommer ursprungligen från Island, där den ätits i över tusen år. Hemligheten till det goda receptet är skummjölk, som tillsammans med den unika Skyrkulturen utgör basen till den isländska yoghurten. Ett perfekt mellanmål för dig och din balanserade hälsa – när som helst på dagen.

skyr skyr

Den finns i tre smaker ( Vanilj, Röd apelsin och Granatäpple&Hallon).Jag hittade dock bara den med vanilj i min butik.

En proteinbomb med mild vaniljton, naturligt fettsnål, utan tillsatt socker och kompromissar aldrig på smaken.

skyr

Ingen ny favorit kanske som jag kommer äta ofta men den var helt ok. Ett perfekt mellanmål när man är på språng.

Vill du också få möjlighet att testa nyheter via buzzador, kontakta mig så ska jag se till att du blir inbjuden!

En kommentar till “Buzzning pågår: Skyr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *