Jag har ju tidigare tipsat om en helt underbar deg när man vill baka glutenfria lussekatter och nu ska ni få ett tips:

Är det nu så att ni inte äter upp alla lussekatter, släng de absolut inte! Gör lussebullsskorpor istället!

Så otroligt enkelt men sååå gott!

Jag hittade detta tips via Frida.

Lussebulleskorpor Lussebulleskorpor

Lussebulleskorpor – glutenfria  
 Börja med att sätta ugnen på 100°C.
Skär valfritt antal Lussebullar i skivor, ca 1-2 cm breda.
Lägg på bakpapperklädd plåt och grädda mitt i ugnen i ca. 1 h.
Känn på skorporna – om de är lite mjuka så vänder du på dem och gräddar en stund till.
Förvara i en burk med lock – de håller nästan hur länge som helst.

Lussebulleskorpor

Skorporna blir sådär härligt hårda och knapriga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *