TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Grattis Carolina Berntsdotter ! Kontakta mig via mail ( kristin.nygren@hotmail.se) så tar vi det vidare där.

Tävlingen presenteras i samarbete med Vildavi!

Återigen är det dags att presentera en riktigt härlig tävling.

Denna vinst presenteras i samarbete med webbshoppen Vildavi. En webbshop som jag upptäckte via Instagram och som verkligen känns personlig och unik. Modellerna på bilderna bl a är artister, fotbollsfruar & toppbloggare.

Vildavi sponsrar nu min julkalender med en riktigt fin vinst, nämligen en Jenny Vest från Monrow värd 799kr.

Vinn en väst från Monrow (Vildavi) (värde 799kr)!

Tävlingsregler- 19:e december

Reglerna är enkla, svara på frågorna:

 När startades Vildavi och vilket är ditt favoritplagg från webbshoppen ( länka gärna)

Motivera även varför just DU ska bli den lyckliga vinnaren.

Vi blir givetvis tacksamma och glada om ni gillar oss på sociala medier ( Vildavi på Facebook, @vildavi.se och @onlyfemale.se på Instagram ) samt delar denna tävling (tagga oss gärna så vi kan se det)men det är inget krav. 

Tävlingen avslutas 20/12 kl 23.59, och vinnaren meddelas 21/12 i detta inlägg.

Ev. vinstskatt betalas av vinnare.

26 kommentarer till “Julkalender- 19:e december

 1. Svar: Vildavi startades 2015!

  Hoppas jag får vara med och tävla fastän jag inte kan länka! (Har kämpat och försökt så länge nu, så jag ger upp!)
  Jag är väldigt förtjust i klänningar och har hittat en jättefin klänning som skulle passa mig väldigt bra till nästa sommar! Den har ett jättelångt namn och heter så här:
  ”Ngon Sense-NS121a All over printed patchwork long strap dress – Multi.”
  En lång, fin klänning med råa kanter och slits i sidan, så snygg! Gillar långa klänningar som böljar och frassar runt benen!

  Jag är väldigt frusen, fryser ständigt under hösten och speciellt vintern! Den här jättefina och varma västen skulle passa mig perfekt eftersom den är i ull, så gosig och skön och jag slipper frysa!

 2. Svar: 2015
  Jag håller på västen som man kan vinna. Den skulle vara till mamma, 88, som alltid fryser. Jag kan ärva den efter henne sedan.

 3. Men så snygg, den skulle passa mig perfekt, en Jenny väst till Jenny! Håller tummarna på att jag har vart snäll i år.
  Blanco Jeans i Guld, hur läckra som helst!

 4. Svar: 2015
  https://www.vildavi.se/sv/overdelar/tunikor/non-sense-ls-tunic-dress-washed-black.html Eftersom jag använder tunikor mycket så föll jag för denna.

  Olyckligt kär! Föremål: Västen är helt fenomenal av rätta sorten, faller såklart för designen och komforten. Därför heltokig i Vildavis vinstpott! I garderoben mest dystert svart, urtvättade plagg och byxor på trekvart. Alltså min garderob framstår som simpel , aldrig ägt något kvinnligt och elegant. Glamour i vardagen är mumma för livet, för visst skulle det göra gott en härlig vinterdag att få smycka sig med denna skönhet. Hoppas då på detta vis få vinna för då blir denna kvinna på 40 + strålande glad.

  Följer vildavi.se och onlyfemale. se
  på Instagram med namn julianna71

  Gillar Vildavi och delar
  tävlingen på Facebook

  Mvh Julianna

 5. Svar: 2015
  Denna är så finhttps://www.vildavi.se/sv/nyheter/culture-remus-blouse-svart-spets.html
  Jag har länge önskat mig en väst och denna är grymt fin! Skulle använda den till min nya blus som jag fick av min sambo när jag opererade mig nyligen. Håller tummarna hårt! God jul!

 6. Svar : 2015 . Detta fina pris skulle få bli till dottern eller barnbarnet !
  Båda två är värda detta ! Så i så fall blir det ett mjukt paket – kanske till nyår ,
  eller nästa år när dom snart fyller år !

 7. Vildavi startades 2015.
  Detta är min favorit från shoppen, en superfin klänning: https://www.vildavi.se/sv/klanningar/cotton-candy-graphite-mel.html
  Jag vill vinna för att det skulle vara roligt att få ett nytt klädesplagg som går bra att ha även nu under min graviditet! Det är ju verkligen inte allt i garderoben som passar eller är bekvämt, så man känner sig inte alltid så snygg, så att få vinna den här västen skulle vara riktigt härligt! 🙂

 8. År 2015 startade vildavi ~
  Jag fullkomligt älskar vita blusar så denna fall jag pladask för Non Sense – NS150 white
  Non Sense – NS150 white
  Sedan ha lediga byxor och denna snygga väst över 😚
  Hoppas denna små barns mamman skulle få lyckan att vinna denna,följder er båda.
  Ha en riktig god jul ✨

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *