En bit på vägen

För en månad sedan, nästan exakt, startade jag ju igång en utmaning. Den utmaningen innebär att jag ska försöka  röra mig mer regelbundet. Inte bara gå på ett "håll-käften-pass" en gång per vecka och vara nöjd med det. Utan att få in träningen på ett mer naturligt sett i vardagen.

Jag satte upp ett mål att jag skulle träna 100 träningspass fram till nyår. Ett träningspass, i min värld, kan variera en hel del. Allt från en PW på 30 min, till ett spinningpass. Men hemmaträning med hantlar, kettlebell eller dyligt räknas såklart också. Det viktiga är att jag ska göra något. Sen är det mitt samvete som får avgöra om det verkligen räknas som ett träningspass eller ej. Jag har ett schema uppe i klädkammaren där jag noterar allt jag gjort så man inte glömmer bort.

Och hittills har det gått riktigt bra! Visst har det mest blivit en hel del powerwalks men ändå. Jag har verklingen fått in träningen i vardagen, nu får jag faktiskt lite dåligt samvete om jag ex prioriterar ett tv-program istället för att gå ut och röra på mig. Det går ju faktiskt att göra båda två...

Så nu har jag gjort 20/100 träningspass. Precis enligt plan. Det svåra blir nog hösten när ev sjukbaciller kommer på besök. Eller när det börjar bli halt så man inte kan gå lika fort ute( livrädd att halka efter min lilla olycka för ett par år sedan). Men men. Det får jag ta tag i då.

Nu klappar jag mig själv på axeln och är stolt och nöjd över det som jag har presterat hittills.

#1 - jannice

Duktig du är! Hejja!!