Sponsrad video: Henke Lundqvist blir rejält överraskad i sin senaste schamporeklam – Släkten är värst när Henke får konkurrens

Som den hockeymamma jag numera är ( kanske inte alls min favoritsport men vad gör man inte för sitt barn?!) så kunde jag inte låta bli att kolla lite på Sveriges matcher i veckan. Trist att de åkt ut igår dock. Hade ju varit lite kul med en final!

Och på tal om Sveriges hockeylandslag.

Det går inte att inte titta lite extra på Henrik " Hunken" Lundkvist! Det är något visst med den karl. Har ni förresten sett hans senaste video för Head & Shoulders? Tycker att den är lite rolig jag!

För er som inte har sett:

I höstens kampanj blir han utmanad ordentligt i ambassadörsskap. I filmstudion står nämligen hans snygga tvillingbror Joel! Enligt Joel ville schampomärket ha ett nytt "fejs" och gärna något lite yngre. För ja, Joel är faktiskt hela 40 minuter yngre. 

Och även om syskonfighten i reklamfilen kan verka något kylig så är det raka motsatsen från det verkliga livet. Henrik avstod nämligen från en del av sitt arvode för att kunna betala Joel för hans medverkan.

Stort!

Detta är ett sponsrat inlägg.