Hela instagramflödet svämmar över med bilder på tulpaner.

Det är ju nämligen tulpanens dag idag!

  

Älskar tulpaner!

Mina tulpaner fick tyvärr åka i sopptunnan idag( hinner förhoppningsvis köpa en ny bukett senare idag) så jag letade en gammal bild på tulpaner och herrgud vad sugen jag blev på chokladbollar.

Ska nog ta fram ett gäng från frysen och passa på att fika med lite gofika denna söndag!

Glutenfria chokladbollar 

150 gr smör
2 dl strösocker
1,5 msk vaniljsocker
4,5 msk kakao
4-5 dl glutenfritt havregryn
2 msk starkt kaffe

Garnering:
ca 1 dl kokos

Låt smöret bli rumstempererat och koka kaffet som sedan får svalna. Blanda samman smöret och sockret till en jämn smet. Tillsätt sedan vaniljsockret,kakaon och det kalla kaffet. När det sedan är en jämn smet så skall havregrynen tillsättas. Rulla små bollar( eller korvar som barnen ibland föredrar) och rulla bollarna i kokosflingorna. Låt svalna i kylen innan de serveras.

Mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *