Jag har blivit lite smått besatt av picklad rödlök! Så otroligt gott. Och dessutom väldigt enkelt att göra som står redo i kylen.

Passar till det mesta; tacos, hamburgare, spagetti med köttfärssås, omelett, smörgås med stekt ägg mm. Bara för att nämna några förslag.

Det enkla receptet hittade jag hos Mitt kök.

Picklad rödlök
1dl ättiksprit (12 %)
2 dl strösocker ( jag tog lite mindre)
3 dl vatten
2  rödlökar

Blanda ättika, vatten och socker och rör tills sockret lösts upp. Skiva rödlök tunt (gärna med en mandolin) och lägg i lagen. Låt stå i kylen en timme.

5 kommentarer till “Picklad rödlök

  1. Pingback: Tips till midsommar | |

  2. Pingback: Löjromspizza | |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *