Detta är ett sponsrat inlägg.

Jag vet att jag kommer få ta tillbaka det jag skriver nu men jag börjar nästan få lite vårkänslor. Förutom att all snö är borta från marken, den tjocka dunjackan är åter i förrådet, så märker man faktiskt skillnad på ljuset. Nu är det ju inte bäcksvart längre när man går hem från jobbet. Det blir faktiskt lite ljusare för varje dag som går.

Underbart!

Ett annat litet vårtecken är att jag faktiskt redan har plockat fram cykeln. Men. Jag vågar nästan inte visa det för killarna för jag vill helst inte att de ska cykla nu. Vill att vägarna ska vara sopade först ( vilket lär ta ett bra tag) innan de får ge sig ut.

Adam har ju kört stenhårt på sin balanscykel och vägrat att ens prova att cykla på en vanlig cykel. Men nu till våren hoppas jag verkligen att han skulle våga prova. Och förhoppningsvis kanske lära sig att cykla så pass bra till sommaren så att vi kan göra en del utflykter med cyklarna i sommar. Det hade ju varit så mysigt.

Men barn är ju barn. Det går inte att tvinga dom till någonting. Barnen bestämmer själva (oftast i alla fall) när de är själva redo, men man kan ju alltid ge dom en liten morot som lockar till försöka lite tidigare. Jag tror att Adam skulle tycka att det vore roligt att få en alldeles egen cykel. Inte någon som Alvin haft innan.

Med tanke på att inlägget är sponsras av Sportson kikade jag deras stora utbud av just barncyklar och hittade flera stycken som jag tror Adam skulle gilla.

Som denna.

Tycker att den var riktigt snygg! Och tuff! Hade passat Adam så bra.

Får nog bli en liten överläggning med maken ikväll om att faktiskt ta tag i detta nu och kanske införskaffa denna morot!

 

En kommentar till “Vårkänslor redan i januari och barncyklar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *