Så var det torsdag igen.

Medan de andra två killarna i huset är iväg och tränar ska jag göra lillebror sällskap i soffan nu och mysa lite. Vi får köra lite torsdagsmys istället för fredagsmys för imorgon ska jag in till stan efter jobbet.

Frågan är bara om jag får min vilja igenom om att se någon annan film än Sune i Fjällen, eller om vi ska se den för femtioelfte gången…

 

Så nu blir det tända ljus, soffläge och eventuellt något gott att äta till. Bara något litet. En liten skorpa ( supergoda!) kanske…

Jag ska ju ändå ut på en PW när killarna har somnat så något litet kan jag ju faktiskt unna mig. Fick förresten mail om att det är 100 dagar kvar till Göteborgsvarvet idag. Hjälp!  Pga av envis förkylning och rossliga rör har jag vilat den senaste veckan men nu börjar det ordna upp sig. Så nu måste jag komma igång med träningen igen.  Börjar faktiskt bli lite nervös…Halvmaran, det är verkligen galet långt?!

7 kommentarer till “Torsdagsmys och 100 dagar kvar

  1. Göteborgsvarvet är en fest! Det härliga folket runt hela sträckan kommer att heja fram dig så det känns lätt som en plätt! Det fixar du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *