Inlägget presenteras i samarbete med Fria.

I samarbete med Fria har jag fått testa deras nya nyckelhålsmärkta matbröd: Skog & Mark Havre

Skog & Mark Havre är ett osötat, nyckehålsmärkt matbröd med högt fiberinnehåll (6%) och bakat med hela 20% fullkorn! Förutom att vara glutenfritt är brödet även fritt från laktos och mjölkprotein.

Jag rostade mina bröd och hade avokado,ost och skinka som pålägg. Riktigt gott och mättande!

Jag kan verkligen rekommendera detta bröd. Helt klart en ny favorit för mig när det gäller köpebröd. Adam som är väldigt kräsen när det gäller nya rostbröd ( han ska ha så vitt och fluffigt som möjligt) smakade bröden och gav de godkänt också.

Det enda minuset jag kan komma på är priset. Men så är det ju alltid när man vill äta lite mer hälsosamt eller glutenfritt.

Psst! Jag har ju även testat Frias glutenfria stenugnspizza och den recensionen kan ni läsa mer om här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *