För någon månad sedan reflekterade jag över att det var länge sedan jag ”buzzade” något. Men tji fick jag. Nu har jag inge mindre än tre stycken roliga buzzningar på g just nu.

Först ut är Polaroids TWIST solglasögon.

Polaroid TWIST är de nya smarta solglasögonen i gummi som är lätta att böja, men betydligt svårare att bryta sönder. Den nya kollektionen Twist är utformad för att förändra människors sätt att se på solglasögon. Med de livfulla färgerna, sin flexibilitet och lätthet, är Polaroid TWIST COLLECTION den perfekta mixen av trend och funktion.

Alvin ville mer än gärna testa solglasögonen han med. Framförallt när jag berättade att Måns Zelmerlöw är ambassadör och gör reklam för glasögonen också.

Vi ger solglasögonen riktigt höga betyg. De skyddar mot solens starka strålar, samtidigt som de är mjuka och sköna. Och sist men inte minst, så är solglasögonen riktigt snygga också!

Det finns faktiskt fortfarande möjlighet att vara med i denna kampanj ( man får köpa solglasögonen för 199kr istället för 495kr) så maila mig om ni vill få en inbjudan ni med.

Nu ska vi göra oss redo för fredagsmys på fotbollsplanen! Det ser dock ut att kunna bli en riktigt fin kväll, till skillnad från förra fredagens hagelskurar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *