Inlägget innehåller pressprover

På helgerna blir det oftast lite rester eller något annat snabbt till lunch. Men när det ekar tomt i kylen brukar jag försöka slänga ihop en omelett eller kesoplättar.

Har ni inte testat att göra kesoplättar är det nästan ett måste.

Enkelt, nyttigt och gott!

Denna gång hade jag fått ett pressprov från KESO® Cottage Cheese Supermini 0,2% så jag testade den och det funkade utmärkt det med!

KESO® Cottage Cheese Supermini är en magrare variant än KESO® Cottage Cheese Mini. Supermini innehåller 0,2% fett och Mini 1,5% fett. Supermini är lika god och krämig som vanlig naturell KESO® Cottage Cheese och därmed ett ypperligt alternativ för dig som vill minska ditt fettintag på ett enkelt sätt. 

 

Kesoplättar

Jag använder mig av följande recept till ca 4 stora plättar
1 burk keso 250gr
2 ägg
1 1/2 msk fiberhusk
1 krm ekologiskt vaniljpulver
1/2 krm salt
Kokosolja från Kung Markatta

Mixa samman alla ingredienser till en jämn smet. Häll i lite kokosoljan i stekpannan och stek på medelhög värme tills de fått en fin yta. Vänd dem inte för tidigt utan vänta tills ytan har blivit fast. Servera tillsammans med valfria tillbehör. Jag brukar oftast ringla över lite honung, kokosflingor och färska bär eller skivad frukt.

En kommentar till “Kesoplättar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *