Så blev det lite tyst här på bloggen igen. Det är ju som sagt semestertider.

Jag och min bror packade nämligen ihop våra väskor och tog med barnen på en lite annorlunda men väldigt mysig minisemester tillsammans. Vi tog oss till den fina och natursköna ön Finnhamn.

Att kunna resa till semestermålet kommunalt är smidigt men det tar som sagt sin lilla tid. Först buss och sen Waxholmsbåt. Men då blev även själva resan en upplevelse för killarna.

Vi hade hyrt in oss i varsin liten stuga. En väldigt spartansk och enkel stuga. Utan rinnande vatten, skärmar eller andra bekvämligheter. Men det fanns i alla fall en kokplatta, kyl och frysfack. Så vi kunde laga oss lite mat.

Detta var helt klart en prövning och utmaning för oss alla. 

Men det gick hur bra som helst. Killarna tyckte nog att det var lite spännande att semestra på ett lite annorlunda sätt. Alvin tog ex. på sig rollen som diskare och diskade efter varje måltid. Det skulle aldrig hända hemma!?!

Och med tanke på att det inte var så pass varmt att vi ville bada blev det desto mer lek, promenader och kortspel.

Hade det inte varit för alla sjuttioelvatusen myggbett som vi alla fick, ostadiga vädret samt tuppen utanför stugan som gal i ottan, hade vi nog alla gett denna resa väldigt höga betyg.

Men jag kan verkligen rekommendera alla att prova denna typen av semester. Vem vet, nästa gång kanske vi t.om provar på att tälta.

En kommentar till “Spartansk semester på ön

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *