BoostCamp 2017 på TanumStrand del1

Inlägget innehåller PR-Resa och pressprover.

Jag vet inte riktigt var jag ska börja när jag ska försöka summera Boostcamp2017 på Tanumstrand. Så jag får dela upp helgen i flera inlägg.

Allt har varit så otroligt bra, från start till slut. Jag har alltid velat åka på en träningsresa och jag är så glad att jag fick möjligheten att äntligen åka. Detta var första, men verkligen inte sista gången! 

När vi kom ner, efter en lång bilresa och checkade in på våra rum hade Sarianne och Aja skämt bort oss rejält. Det fanns överraskningar överallt på rummet.

Så otroligt lyxigt!

Jag ser framemot att testa igenom allt men jag kan avslöja att påsarna bla innehöll produkter från Löwengripcarecolor, Cetaphil, Björn Axén och Dermoshop.

Sen var det dags att träffa resten av gänget och förbereda oss inför kvällens pass.

Och det var förresten inte bara överraskningar på rummet, utan när vi alla träffades ( gänget från Womsa) fick vi reda på att vi alla är inbokade för att springa Göteborgsvarvet i maj. Helt galet! Jag kan inte riktigt förstå att denna kropp ska försöka klara av att springa halvmaran.

Men jag ska självklart göra mitt bästa!

Här har ni mig i mina nya träningsbyxor från Gavelo och en Vitamin Well.

Det var även tur att vi hade fått en hel del produkter från Barebells för det behövdes verkligen under denna helg. Älskar deras proteinbars och ska köpa en låda av varje!

Sen var det som sagt dags för första passet. Ett härlig träningspass med 80-tals musik. Riktigt skoj och en perfekt start på helgen! Maria, som var en av alla fantastiska instruktörer under helgen, var verkligen så grym. Vilken utstrålning och energi!

När vi hade duschat och lämnat träningskläderna på rummet var det dags för middag. Och inte vilken middag som helst. Utan en underbar skaldjursbuffé! Skaldjur är ju alltid en hit men det är något speciellt med att äta skaldjur när man är på västkusten. Det smakar liksom lite godare där...

De två bilderna här ovanför är lånade av min fina roomie Angelica.

Mätta och belåtna, tackade vi vår charmiga servitör Viktor för en härlig kväll och gick upp till våra rum igen. En lång och intensiv dag väntade så det gällde att få så mycket sömn som möjligt.

Inlägget om lördagen kommer i ett senare inlägg.