BoostCamp 2017 på TanumStrand del2

Inlägget innehåller PR-Resa och pressprover.

Jag tänkte försöka summera de två sista dagarna från förra helgen.

Lördagen startade tidigt. Klockan ringde redan 6:30, för 7:00 startade nämligen morgonyogan. Det var verkligen en härlig start på dagen, ett perfekt sätt att mjuka upp kroppen på.

Sen var det dags för dagens viktigaste mål; Frukosten!

På frukostbuffén fanns allt och lite till. Perfekt för mig som älskar att äta mycket till frukost! Ett stort plus för denna charmiga kock slängde ihop omeletter på löpande band!

Med tanke på att vi startade dagen så pass tidigt på morgon passade jag och Angelica på att njuta lite av den härliga badanläggningen Stora & Lilla Blå direkt efter frukosten.

Riktigt fräscht och fint! Om, eller rättare sagt, när jag åker tillbaka hit med barnen, så kommer vi nog spendera en hel del tid här inne. Här fanns allt från bubbelpool till rutschkana.

Sen var det dags att börja svettas och låta varenda liten muskel i denna kropp få börja jobba ordentligt.

Det fanns ett gäng olika roliga pass att välja på men med tanke på att jag fick reda på att vi skulle springa Göteborgsvarvet var mitt val ganska givet:

Alla kan springa.

Den goa och glada instruktören Lotta Rahm lärde oss hur vi ska göra för att finslipa vår löpteknik. Riktigt roligt och jag ska verkligen försöka applicera alla dessa knep när jag ger mig ut i spåret och löptränar.

Pass nummer två verkligen ett pass som passade mig utmärkt:

Träningsjakten - som Pokémon Go, fast för vuxna. Vi skulle, med hjälp av en app i mobiltelefonen, ta ett ex antal kontroller och vid varje kontroll plingade det till och vi fick utföra olika utmaningar. Allt från att svara på någon knepig fråga, till att göra burpees inne i en butik?!

Tillsammans med Maria och Nettan bildade vi det bästa teamet: Team Womsa! Vi var verkligen grymma tillsammans. Vi gick all in och klarade alla utmaningar inom den utsatta tidsramen. Så grymt roligt och vi fick faktiskt ihop ca 7 km löpning under tiden.

Bild lånad av Nettan.

Lunchen, som stod näst på tur, var riktigt god och smakade nog lite extra gott efter all härlig utomhusträning! Med tanke på att vi inte genomförde alla passen tillsammans var det väldigt trevligt att få höra om de andra tjejernas pass också.

Eftermiddagen inleddes med ett CrossFitpass med Karl Dyall, vilken underbar energi den killen hade. Imponerande! Passet var otroligt tufft men samtidigt väldigt roligt.

Innan det var dags att köra igång med sista passet passade vi på att knäppa lite kort på den fantastiska omgivningen.

Gillar den personliga snackstuben som vi fick från Pausbox! Perfekt att få i sig lite gott snacks mellan träningspassen.

Lördagens sista pass, Fire & ice var helt klart det mest utmanande men även det roligaste. Vi, sju womsatjejer, fick förstärkning av två gulliga tjejer och tillsammans bildade vi ett grymt team i lagstafetten. Förutom att vi sprang som dårar och gjorde diverse utmaningar under tiden, fick vi även genomföra en hinderbana tillsammans. Vi slet verkligen som djur men hade samtidigt så otroligt roligt. Allt avslutades med ringdans runt en stor brinnande bål!

Vi startade när det det knappt hade börjat skymma...

Och när passet var slut var det bäcksvart! 

De två bilderna ovan är lånade av Maria.

Men trots att jag var helt slut efter dagens alla pass hade jag en utmaning kvar att genomföra innan jag fick äta middag. Jag hade nämligen nämt för Maria att jag var lite sugen på att följa med henne när hon skulle bada! Och tack vare hennes grymma stöd vågade jag faktiskt doppa mig i det iskalla, mörka havet! Det trodde jag aldrig! Den efterföljande Banyan, sibirisk tältbastu, blev en perfekt avslutning efter badet. Jag är så glad och tacksam för att Maria drog med mig ut på bryggan, vilken häftig upplevelse!

Denna intensiva men roliga lördag avslutades på alla bästa sätt, en god 3-rätters tillsammans med hela gänget!

Söndagen startade precis som lördagen, ganska tidigt men denna gång valde jag att starta dagen uppe på SPA:t istället. En perfekt start med tanke på alla värkande muskler. Att sitta i den varma bubbelpoolen uppe på trädäcket och se hur himlen bara blev ljusare och ljusare var magiskt.

Söndagens tre pass var också tuffa men nu var det mer lågintensiv träning. På drygt tre timmar hann jag med tre  pass:

Flo Mo- Här fick vi öva koordination och balans tillsammans med Karl Dyall ( så imponerad över hur grym Karl är!)

Piloxing- En dansant kombo av pilates och boxning med charmiga Charlotta Sakho Dyall ( riktigt skoj!)

och sist men inte minst

Bål och rörlighet med Pilatesboll med Lotta Rahm ( svårt med väldigt skönt sätt att tärna måste jag säga!)

Med tanke på att vi hade rätt lång bit att resa valde vi att packa väskorna och checka ut efter brunchen.

Om ni har orkat läsa igenom hela detta inlägg så har ni nog förstått att jag mer än nöjd med denna resa!

Det har verkligen varit en helt fantastisk resa som jag kommer leva på länge!

Vilken boost!

Tack NettanAngelicaAjaMarianneAnna, Jenny och Maria för en underbar helg tillsammans! Ni är verkligen grymma allihop! Ser framemot att ses i maj och svettas lite mer tillsammans.

Tanumstrand, vi ses förhoppnings snart igen vi med!