Nick´s chokladdryck

Inlägget presenteras i samarbete med Nick´s.

Lördag och dagen har, precis som vanligt på helgerna, spenderas större delen av tiden på fotbollsplan. Denna lördag blev dock lite mer intensiv och längre än vanligt för det var nämligen cup också. Så det blev sex timmar på fotbollsplanen idag. I allt från regn och kyla, till härligt värmande solsken.

På tal om killarnas träning.

Något som har blivit en liten tradition när det kommer till träningsdagarna, eller snarare efter träningen, är att vi fikar tillsammans med smörgås och varm chokladdryck. Perfekt nu när börjat bli kallt.

Chokladdrycken som alltid finns hemma hos oss är Nick´s chocodrink. Jag gillar att den faktiskt innehåller nästan dubbelt så mycket kakao som konkurrenterna samt att den inte innehåller något tillsatt socker.

Tips! Nick´s chocodrink säljs på stora Coop, ICA Maxi, ICA Supermarket, Willys, Hemköp och Citygross. Om ni inte hittar den bredvid de konkurrerande chokladdryckerna i hyllan så kan ni gärna önska att de tar hem den för den finns hos alla butikernas inköpscentraler.

Och nej.

Så här ser det inte ut varje gång vi dricker chokladdrycken men är det lördag så är det. Då får man unna sig det lilla extra och addera lite grädde, kanel och mini marshmallows.