Om ett par veckor är det äntligen dags att åka upp till stugan igen. U n d e r b a r t. 

När vi var där för ett par månader sedan hade jag med vi med oss våra nya raggsockor från Sox.se som jag själv hade vunnit i en tävling. Sedan dess har jag haft mina raggsockor var och varannan dag. Så otroligt sköna.

Raggsockorna är tillverkade av ekologisk ull och har 100% anti-sticks garanti!

Bra va?!

I samarbete med Soxs.se har jag nu fått äran att själv tävla ett ett par raggsockor till en lycklig vinnare!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD !

—————————————

GRATTIS till vinsten: @sommardofter!

Tack till alla er andra som var med och tävlande.

Tävlingen pågår även på instagram ( så vi kommer att gå igenom samtliga svar från både blogg och Instagram när vi väljer ut en lycklig vinnare)!

Vinn ett par raggsockor (singelpack) från Soxs.se ( värde upp till 269kr)!

Reglerna är enkla, svara på frågorna:

 Vilka raggsockor är dina favoriter och motivera även varför just DU ska bli den lyckliga vinnaren.

Vi blir givetvis tacksamma och glada om ni gillar oss på sociala medier ( @soxs.se och @onlyfemale.se på Instagram alt. Soxs.se på Facebook samt delar denna tävling (tagga oss gärna så vi kan se det)men det är inget krav)

Tävlingen avslutas 13/2 kl 23.59 och vinnaren meddelas 14/2 ( på alla hjärtans dag!) i detta inlägg.

Stort lycka till!

Ev. vinstskatt betalas av vinnare.

20 kommentarer till “Tävling: Vinn ett par raggsockor från Soxs.se

 1. ”Vårt hus är ett skrälle från 60-talets slut. Med golv jättekalla som borde bytas ut. I väntan på detta, jag gärna bär socka, så om jag den vinner, jag tacka och bocka!” Min favoritraggsocka är en lila hemgjord, stickad av min moster. Upptäckte dock tyvärr för ett tag sedan att de är helt utslitna med stora hål på hälarna. Denna fina vinst hade därför passat mig kanonbra!

 2. Mammas raggsockor!
  Hon stickade till alla, gav även bort till vår julmarknad. Nu är hon (snart 90 år) långt inne i dimmorna. Jag försökte för några år sedan att lägga upp maskor till en socka, stack det i händerna på henne men färdigheten var försvunnen. Och hon hann inte lära mig!

 3. Hemstickade mjuka, varma och gosiga raggsockor. Men det går förståss lika bra med…
  Skulle bli en jättebra krya på dej present till min dotter.

 4. Mina favoriter är DAM OFFWHITE MED POWDER PINK ETIKETT, eftersom jag älskar allt som är rosa 😍

  Jag är alltid otroligt frusen om mina fötter och det leder till att jag blir frusen i hela kroppen. Jag skulle verkligen vilja vinna ett par vackra, varma raggsockor så jag aldrig mer behöver frysa om fötterna 😍

 5. Sox grå damsocka med etikett i ‘Blue Nights’ är fin
  Jag klär mig gärna i ull från topp till tå året runt och skulle älska ett par kvalitetssockor som håller länge. De kommer till användning – det lovar jag!

 6. DAM GRÅ BLUE NIGHTS ETIKETT är mina favoriter som jag önskar om jag blir den lyckliga vinnaren . Gillar och delat på FB Är en ruktig fryslort och vid min ålder insett att det viktigaste om jag ska hålla mej varm är att fötterna har det varmt och skönt. Storlek 37 blir bra

 7. DAM GRÅ BLUE NIGHTS ETIKETT är mina favoriter. När jag kommer hem åker skorna av och strumporna på. Jag vill vinna för jag vill testa Sox raggsockor och se om den snygga utsidan levererar vad den lovar.

 8. Raggsockor är det bästa som finns! Jag är alltid frusen av mig då pga sjukdom. Varma fötter är A och O för mig. Skulle älska att få vinna ett par Damsockar med Army green färg! Mina fötter skulle bli otroligt lyckliga!

 9. DAM GRÅ BLUE NIGHTS ETIKETT är mina favoriter!!!
  Då jag alltid går runt och är frusen, vore jag för raggsockarna tacksam till tusen.
  Att slippa bli förkyld är mitt februari-mål, lyckas jag med detta kommer jag skrika mitt glädje-vrål!

 10. Skulle jag ha turen att vinna så skulle jag välja dessa: DAM GRÅ MED ARMY GREEN ETIKETT.
  Och varför ska då just jag vinna? Tja, kanske för att jag går hemma och fryser om fötterna mest hela dagarna. Jag är sjukskriven och genomgår en massa behandlingar mot bröstcancer och de har satt ned både mitt immunförsvar och min förmåga att hålla mig varm. Vi bor i ett äldre hus på landet med jättefina trägolv men fy så kalla de är! Visst skulle jag kunna ha tofflor men det känns bättre med sockor. Man känner sig inte lika klumpig med dem och snubblar inte så lätt. Dessutom kan man krypa upp i soffan utan att behöva ta av dem.

 11. Dan Grå med rosa etikett.

  Babyn kommer inom kort,
  tredje gången vi väntar smått.
  Har sedan tidigare en av varje sort.
  vill i och med detta frun skämma bort.
  Så hon slipper frysa när hon hemma gått,
  För jag vet att hon med dessa sockar bra skulle mått! Och om fötterna ha det varmt & gott.
  Dom är av snyggaste & skönaste sort,
  så hoppas det blir hon som dessa fått.

 12. Stora goa raggisar som man kan vika ner eller ha en bra bit upp på benen….
  DAM GRÅ MED SUGAR CORAL ETIKETT ser ut att vara sådana. HOPPAS. Kastade just mina gamla för de hade gjort sitt för länge sedan och hade stora hål. Men de har använts ordentligt i flera år 🙂

 13. HERR GRÅ MED ARMY GREEN ETIKETT

  Har ganska ytliga blodkärl på fötterna så fryser alltid. Så ett par jättefina raggsockar hade varit guld!

 14. Pingback: Påminnelse om tävling! | |

 15. Dam grå med sugar coral etikett är valet nummer ett. Tonåringen har husets kallaste, dragigaste rum och för hennes skull vill jag vinna dessa snygga SOXS i ekologisk ull! Antisticks-garanti och elastik gör sockupplevelsen sagolik! Hoppas på tur att vinna dessa SOXS skapade med bravur!

 16. Min favorit är ”HERR GRÅ MED BLUE NIGHTS ETIKETT”. Jag använder nu under vintern jätte fina raggsockor, varje kväll här hemma. Raggsockorna har min faster stickat, men de har börjat bli rätt slitna nu och min faster finns tyvärr inte längre kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *