Glutenfria kärleksmums

Jag har några favoriter när det gäller bakverk och kärleksmums är helt klart en av dem!

Med tanke på att det är alla hjärtans dag på onsdag passade jag på att dekorera kakorna lite extra kärleksfullt❤

Glutenfria kärleksmums 4 ägg 3 dl strösocker 150 g smör, smält 1 ½ dl mjölk 2 tsk vaniljsocker 3 msk kakao 2  tsk bakpulver 4 ½ dl glutenfri mjölmix

Glasyr 50 gr smör 2 tsk vaniljsocker 2 msk kakao 2 msk kaffe 4 dl florsocker kokosflingor

Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ägg och strösocker poröst i en bunke. Blanda smör och mjölk och rör ner det i äggsmeten. Rör ihop vaniljsocker, kakao, bakpulver och mjölmix. Blanda ner det i smeten och rör om till en slät smet. Bred ut smeten i en lång-panna, ca 27 x 32 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 20–23 min. Låt den kallna.

Smält smöret till glasyren i en kastrull. Tillsätt resterande ingredienser direkt i kastrullen och rör till en slät glasyr. Bred glasyren över kakan och strö över kokosflingor. Låt stelna och skär sedan i rutor.

Går utmärkt att frysa.