Samarbeten

Jag samarbetar gärna med företag som jag anser kan ha ett värde för min blogg och mina läsare. Jag lämnar alltid en ärlig åsikt om produkter och tjänster som jag skriver om.

Recensioner & sponsorer

Jag tar gärna emot produktprover och testar dem alltid innan jag gör ett blogginlägg. Jag garanterar inte att jag kommer skriva om de produkter jag får skickade till mig. Det går inte att köpa omdömen eller recensioner på min blogg, och jag följer marklnadsföringslagen.

Affiliates & Adlinks

Både affiliatelänkar och adlinks förekommer här på Onlyfemale.se.

Är du representant för ett märke eller en tjänst som mina läsare hade varit intresserade av? Eller har några andra frågor. Maila mig gärna på kristin.nygren@hotmail.se

Allt innehåll här på bloggen tillhör mig om inget annat anges (läknar alltid när jag själv lånar bilder och text). Du är välkommen att använda mina recpet och bilder , så länge det tydligt framgår att de kommer från mig blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *