Kan inte annat än att bli lite nipprig när jag ser IKEAS nya serie med samma namn. Tycker att den är så fin! Favoriten är nog väskan och korgarna. Nu gäller det att hänga på låset när de släpps (27:e mars) för de kommer bara säljas i en begränsad upplaga…

Ikea nipprig Ikea nipprig2 Ikea nipprig3 Ikea nipprig4 Ikea nipprig6 Ikea nipprig7 Ikea nipprig8  Ikea nipprig10

Bilderna är lånade av IKEA.

NIPPRIG kollektion är ett designsamarbete mellan IKEA och lokala producenter i Vietnam och Indonesien. I kollektionen ingår möbler och inredningsdetaljer som förmedlar värmen och skönheten hos förnyelsebara naturmaterial som vattenhyacint, rotting, bambu och sjögräs. I NIPPRIG har IKEA formgivaren Nike Karlsson sammanfört lokalt hantverkskunnande med nordisk design.

4 kommentarer till “IKEA-nipprig

  1. Pingback: DYI till barnrummet |

  2. Pingback: IKEA Kryddglad |

  3. Pingback: Sinnerlig på IKEA |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *