Det vankas barnkalas här hemma eftersom vår lilla skrutt fyller fyra år på lördag. Fyra år! Galet!
Hos Viktoria såg jag recept på O´boybollar ( chokladbollar gjort på O´boy) så jag var bara tvungen att slänga ihop ett gäng och ha redo i frysen inför kalaset. Chokladbollar brukar ju alltid vara poppis hos barnen så detta kan ju inte bli något annat än en hit:)
Glutenfria O´boybollar
ca 20 st medelstora
200 gram rumsvarmt smör
7 dl havregryn-glutenfritt
2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
2 msk kallt kaffe
1 1/2 dl oboy
Kokos
Vispa smör, florsocker och kaffe fluffigt (gärna i maskin). Tillsättt oboy och glutenfritt havegryn och kör smeten tills havregrynen slagits sönder och allt blandats ordentligt. Låt stå en stund och svälla lite. Rulla dem sedan till bollar och doppa i kokos.
Mmmmm chokladbollar kan man aldrig tröttna på, så syndigt mumsigt. Kramisar Tina
Så mysigt med kalas för en liten 4-åring …
❤️-ligt Grattis i förskott & såååå gottit med Oboybollar
/Kramen!
Mums dessa måste jag göra känns ju lite bättre med florsocker än strösocker ?😊Ha en fin fredag !
Vet att jag redan skrivit på Instagram, men alltså detta ser så magiskt gott ut 😛 Hade så gärna velat smaka 😀 får kolla in receptet!
Mums vad gott kram Diana
Låter spännande med O´boybollar!
Dom ser farligt goda ut!
Kram