Måndag och åter en dag hemma i sjukstugan. Det var ett riktigt segt virus denna gång men förhoppningsvis, peppar peppar, kan de gå tillbaka till förskolan imorgon.

Solen strålar och snön glittrar utanför fönstret men vi håller oss inne, precis som vi gjort de senaste dagarna. Lika bra att det ordentligt lugnt och vara på säkra sidan. Men det är lockande att ge sig ut…

För att göra något annat än kolla Vännernas stad( killarnas favorit serie just nu som spelas om och om igen) och leka med bilar började vi pyssla lite denna förmiddag. Inspirationen och instruktionerna hittade jag här. Perfekt pyssel inför alla hjärtans dag!

hjärtan

vika hjärtan

vika hjärtan

vikta hjärtan

Otroligt enkelt och roligt att göra!

5 kommentarer till “Pyssla till alla hjärtans dag

  1. Jag såg också dessa fina hjärtan och tänkte testa:) Dina blev ju urtjusiga! Duktig du är med veckomatsedlar, vi har hopplöst nog helt tappat matplaneringen de senaste månaderna, funderar på att återuppta hemleverans av matkassar…. Ostbrödet låter gott! Kram/tanja

  2. Pingback: Alla hjärtans dag pyssel |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *