Vi hade knappt hunnit innanför dörren igår när det vankades mellis. Killarna fick beställa vad vi skulle äta och, överraskande nog, var de helt överrens: Glutenfria scones!
Tillsammans med en god marmelad och en bit ost är dessa små brödbitar en riktig delikatess!
Glutenfria scones
4 dl Semper finmix
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
50g smör( hårt i små bitar eller flytande)
2 dl filmjölk/yoghurt
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda samman alla torra ingredienser. Tillsätt sedan smör och filmjölk/yoghurt. Forma till önskad storlek och nagga med en mjölad gaffel. Grädda sedan i mitten i ca 15 minuter. Låt svalna under duk och servera sedan dem ljumna.
Men OHH mums
åhh men det e ju så gott måste verkligen göra scones nu snart =) mums
trevlig lördag kram
Ser jättegott ut
åh tack för tipset! ska börja äta mer glutenfritt 🙂
Mumms så gottit & vilka fina ♡ …