Mysig dag med vännerna och roligt paket!

Sista dagen som föräldraledig har snart passerat och det känns onekligen märkligt.

Jag kommer verkligen sakna mina små guldkorn så otroligt mycket. Nu när jag dessutom har haft båda barnen hemma så inser jag hur otroligt mycket de betyder för mig. De är det finaste jag har och jag är så stolt och lycklig över att få vara deras mamma.

Dagen har vi spenderat med våra vänner från Alvins föräldragrupp. Jag hade ju förmånen att få en väldigt mysig grupp med finfina mammor och deras familjer. Många av oss har dessutom lyckats tajma in barn nummer två ungefär samtidigt. Vi har därför kunnat umgås mycket även denna gång, väldigt mysigt och uppskattat från vår sida. Idag stod pepparkkasbak med lunch på schemat. Fullt ös med åtta barn och fyra vuxna men det gick bra. Ett gäng pepparkakor bakades, korv med bröd åts upp med god apptit av barnen och vi mammor åt en god pastasallad. Till fikat blev det självklart lite pepparkakor. En hel del lek och bus hanns det även med. Jag älskar att se barnen leka, de hittar på roliga lekar och är så snälla mot varandra.

Till värdinnan tog vi med oss Lullete från Tehuset Java och en hemmagjord liten uppsättning med hyasinter. Det är ju så roligt och lätt att göra små söta grupper. Mossa är fint och effektfullt.

När vi kom hem låg det ett spännande paket i brevlådan.

Glossyboxen för november. Återkommer imorgon med innehållet.