Sponsrad video: Henke Lundqvist blir rejält överraskad i sin senaste schamporeklam – Släkten är värst när Henke får konkurrens

Som den hockeymamma jag numera är ( kanske inte alls min favoritsport men vad gör man inte för sitt barn?!) så kunde jag inte låta bli att kolla lite på Sveriges matcher i veckan. Trist att de åkt ut igår dock. Hade ju varit lite kul med en final!

Och på tal om Sveriges hockeylandslag.

Det går inte att inte titta lite extra på Henrik " Hunken" Lundkvist! Det är något visst med den karl. Har ni förresten sett hans senaste video för Head & Shoulders? Tycker att den är lite rolig jag!

För er som inte har sett:

I höstens kampanj blir han utmanad ordentligt i ambassadörsskap. I filmstudion står nämligen hans snygga tvillingbror Joel! Enligt Joel ville schampomärket ha ett nytt "fejs" och gärna något lite yngre. För ja, Joel är faktiskt hela 40 minuter yngre. 

Och även om syskonfighten i reklamfilen kan verka något kylig så är det raka motsatsen från det verkliga livet. Henrik avstod nämligen från en del av sitt arvode för att kunna betala Joel för hans medverkan.

Stort!

Detta är ett sponsrat inlägg.

Vilken underbaröverraskning!

Som jag skrev igår blev överraskad av mina två underbara vänner och jag säger bara:

Wow! Vilken underbar överraskning och present.

En heldag tillsammans med mysiga islandshästar. 

Jag har verkligen aldrig varit en hästtjej. Min mamma och syster är hästtjejer men jag verkligen aldrig fastnat. Förenat nu. Vilken underbar känsla att vara nära dessa vackra och snälla djur. Att sitta på hästryggen och njuta av en fantastisk miljö var verkligen helt underbart på alla sätt och vis. Jag utbrast tom ett litet Yeehaw när vi galopperade, så galet härligt. Snacka om att vara i nuet!

Ja, som ni förstår var jag minst sagt nöjd med min söndag. Det var verkligen inte sista gången jag hoppade upp på hästsadeln.

En helt underbar present. Är så tacksam för att mina vänner hade ordnat en sådan mysig dag för mig!

Födelsedag

Så var man 31 år nu.

 Det blev ett lugnt födelsedagsfirande här hemma med god mat, lite blommor och presenter.

rosa bukett

 I skrivande stund sitter jag och väntar på två underbara vänner som har något bus för sig. Vet inte alls vad de har i kikaren. Bara att jag ska vara redo vid 10-tiden. Spännande! 

Älskar överraskningar.