Glossybox 20% rabatt med rabattkod

Dagens tips!

20% rabatt vid köp av en Glossybox, gäller endast idag och imorgon! Ange rabattkoden AFFHAL31.

Med rabattkoden betalar man nu endast 111kr för en box!

Beauty-Slider-Generic

I ett års tid prenumererade jag på Glossybox. Otroligt lyxigt att få hem ett fullproppat paket med härliga produkter varje månad. Innehållet varierade ganska mycket men det var alltid ett par saker som var riktigt bra och extremt prisvärt.

Letar du efter mascara, nagellack eller foundation som passar dig? Med GLOSSYBOX kan du prova det bästa inom make up, men även spännande nyheter och välkända klassiker inom kroppsvård, parfym och annat.

GLOSSYBOX är en prenumerationstjänst för skönhetsprodukter som kostar 139 kr per månad innehållande fem personligt utvalda fullstorleks- och/eller resestorleksprodukter inom segmentet skönhet och livsstil. Boxen anpassas efter varje kunds egen skönhetsprofil för att sedan skickas hem till prenumeranten varje månad. Tjänsten riktar sig primärt till kvinnor mellan 18-45 år och går att beställa månadsvis eller som en prenumeration som sträcker sig över 3-12 månader. GLOSSYBOX har redan hunnit samarbeta med över 100 skönhetsvarumärken, till exempel Yves Saint Laurent, Victor & Rolf, Matrix, Chloé och Dermalogica. Om du är intresserad av kosmetika och vill prova bäst smink online är GLOSSYBOX det smidigaste och mest spännande sättet – du håller dig enkelt uppdaterad på de senaste sminktrenderna, får nya sminktips och lyxiga tester från välkända tillverkare varje månad, utan att behöva prova i affären. Låt dig inspireras av ett urval av minst 5 produkter varje månad, antingen i travel-size eller full storlek, eller ge bort GLOSSYBOX i present.


2

Lyser upp i mörkret

131030 126

Årets pumpa som vaktar utanfört huset!

Är det idag alla barnen ska spöka? Det är alltid lite oklart vilken dag som gäller. Börjar en så kommer alla gatans barn inom loppet av en kvart så det är bäst att bunkra upp med godis.

Happy Halloween!


1

Redo att springa..

Igår shoppade jag loss på Löplabbet. Jag fick presentkort därifrån på min födelsedag. Nu har jag äntligen skor som är bra för just mig! Jag fick springa på ett löpband och bli filmad ( usch vad hemskt det såg ut?!?) och då konstaterade säljaren att jag hade överpronation. För mig behövdes så en stabilare sko och New Balance blev dem som jag fastnade för.

Det är verkligen roligt att köpa skor från en kompentent säljare som berättar om skon istället för att ,som jag alltid gjort tidigare, köpt de som varit snygga och sköna. Jag fick även lära mig att man ska byta skor efter 2-3år eftersom att gummit i skorna torkar och det kan orsaka skader för knäna att springa med gammalt gummi.

131030 105

Det blev även en hel del annat för presentkortet eftersom att de hade rea på gamla butiken på Kungsgatan.

131030 110

Nu ser jag verkligen framemot dagens lunchpass.


1

Sova som på moln?

Ni har väl inte missat Me&I senaste nyhetssläpp för denna säsong? Sovkläder och underkläder för hela familjen! Passa på att handla farsdagspresent eller varför inte lite julklappar!

1383315_10151762778096284_1306678896_n

Superfina och sköna!

Som vanligt kan alla kläder beställas direkt via mig på [email protected]


0

Spökmaränger

Nu börjar vi får riktig Halloweenstämning. Helgens pyssel fick mig att få mersmak. Igår bakade jag då därför ett gäng spökmaränger! Superkelt och gott. Ett stort plus med tanke på att de är glutenfria också men tyvärr var det ingen favorit hos Adam. Det kanske blir annorlunda om han äter dem tillsammans med glass:)

131030 023

Ingredienser

3 ägg (äggvitan)

0.5 msk citronsaft

1 dl strösocker

1 dl florsocker

Svart pastafärg

Gör så här:

Värm ugnen till 100 grader. Vispa äggvitan till det börjar skumma, tillsätt lite socker i taget. Vispa tills marängsmeten är tjock och vit, du ska kunna hålla skålen uppochner. Häll försiktning ner florsockret och citronsaften i marängsmeten och rör om lite lätt med en slickepott.  Spritsa eller klicka ut spöken på ett bakplåtspapper och grädda i cirka 45 minuter beroende på storlek. De är färdiga när de lossnar lätt från bakplåtspappret. Använd sedan en tandpetare för att göra ögon och munnar med svart pastafärg.

131030 058

Marängerna fick toppbetyg av Alvin i alla fall, det syns va?


0