Första advent

När första ljuset brinner

står julens dörr på glänt

och alla människor glädjas

att fira få advent...

DSC_0096 DSC_0098

Igår var det alltså dags att tända det första ljuset, dricka varm glögg till fikat( årets glögg var en riktigt höjdare måste jag säga), baka en god adventskaka (återkommer med recept) och bara mysa.

Älskar´t!

DSC_0102

Den lilla julgranen som jag pysslade ihop på julpysslet i lördags blev jag faktiskt riktigt nöjd med. Funderar på att vika en till nu till jobbet så jag får lite julfeeling där med:)


4

Cyber Monday

Här i Sverige forstätter vi med att ta efter de amerikanska traditionerna i några dagar till, idag är det nämligen Cyber monday.

Här kommer en liten lista på de som har bra erbjudanden just nu:

Wakakuu- 20% på ett helt köp, ej acne och Monclear ( mängder av märken så som ex Michael Kors, By Malene Biger, Odd Molly, Adidas mm)

Stadium- 20% på alla ordinarie priser

Boozt- specialpriser på utvalda produkter

Kappahl- halva reapriset

Country Dreams- upp till 30% rabatt

Campadre- fri frakt med koden cyber2015

HM- 15% rabatt och fri frakt med koden 3257

Lyko- 20% på hela sortimentet med koden 20cyb

Fyller på med fler erbjudandnen under dagen...


0

CYBER WEEKEND I 4 DAGAR 27-30/11 på Kids Brand Store

Dagens tips!

KidsBrandStore har kört kampanjen Cyber weekend hela helgen men idag är det sista chansen att fynda kläder upp till 60% rabatt!

 kidsbrandstore.se/filter/#extra=rea?utm_source=tourn&utm_medium=annons&utm_campaign=Ans%C3%B6k+v%C3%A5r+kampanj+s%C3%A5+fort+som+m%C3%B6jligt+och+skriv+om+Kids+Brand+Store+nu+p%C3%A5+fredag+red

Så skynda att fynda julklappar för här finns verkligen något för alla. Jag är inte så mycket för att köpa dyra märksesplagg till barnen nu när de är små men när det är så pass bra priser går det inte att låta bli. En fin tröja från GANT kanske. Eller en enkel t-shirt från Levis. Finns som sagt en hel del att välja på.

Detta är ett sponsrat inlägg.


0

Tävling: Adventskalender 2015- första advent

Nu är det dags att presentera den första  tävlingen i min adventskalender. Jag har försökt ordna så bra variation som möjligt och samtliga vinster är utvalda av mig personligen så det känns riktigt skoj att få ordna årets julkalender!

Ajlajk är ett märke som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har själv flera smycken, kläder och numera även lite accessoarer( längtar efter mössan som är på väg också)därifrån. De är verkligen ljuvliga!

Ajlajk

Ajlajk sponsrar nu min adventkalender med ett valfritt halsband(till ett värde upp till 349kr)!

ajlajk halsband

Reglerna är enkla, svara på frågan:

– När grundades Ajlajk?

Motivera även varför just DU ska bli den lycklig vinnaren och vilket halsband du hade valt ( länka gärna från hemsidan) om du vann ( Det går självklart bra att skicka vinsten vidare till en annan mottagare också om så önskas)! (Jag kommer att hålla kommentarsfältet dolt tills tävlingen är avslutad)

Blir givetvis glad om du även delar tävlingen på sociala medier och gillar Ajlajk på Facebook eller Instagram (@ajlajksweden) så att ni kan ta del av alla nyheter och erbjudanden.

Tävlingen pågår t.om den 5/12 och vinnarna meddelas på bloggen dagen efter.

Stort lycka till!


26

Julkalender 2015

För tredje året i rad kommer jag ordna en julkalender här på bloggen. En ny tävling varje advent. I år är samtliga vinster speciellt utvalda av mig, sånt som jag själv skulle vilja vinna. Så roligt!

Onlyfemales adventskalender

Så håll utkik här på bloggen under dagen så kommer första tävlingen ut inom kort...


1