Kolla pengarna!

Dagens uppmaning!

Idag (30/6) är det sista dagen du kan  handla för dina äldre 20-, 50- och 1000-kronorssedlarna. Sen blir de ogiltiga, (går att sätta in på bankkonto till och med 31 augusti) men efter det måste man vånda sig till Riksbanken och då även betala en avgift.

Så glöm inte gå igenom barnens sparbössor och plånböcker! Där finns det ofta en hel del små sedlar...


3

Vit bikini

Såg denna ljuvliga bild som @hundrafyrtioettan la ut imorse och kunde inte låta bli att klicka hem den ljuvliga bikinin jag med. Och till ett löjligt bra pris, 34,30kr per del med rabattkod.

En vit spetsbikini på en solkysst hy är ju så otroligt snyggt!

Bikinitopp här / Bikinitrosa här (adlinks)

Och glöm inte ange rabattkoden för att få den ytterligare rabatten!

Erbjudandekod: 335477

30% rabatt* på REAN inklusive varumärken hos Ellos!

* Villkor: Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty”, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor med röda priser på Ellos. T.o.m. 2016-06-29. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej varor märkta ” kampanjpris”.

6

Footbubbles!

Har era barn börjat sommarlovet? Eller gör ni,  precis som vi, försöker njuta så mycket som möjligt av eftermiddagarna efter fritids/förskolan genom att hänga ute hela kvällarna?

Då har jag ett tips för er.

Har tipsat om dessa hemmagjorda såpbubblor men det är värt att upprepas. Barnen älskade dessa stora och "tåliga" bubblor. Att "bolla" med såpbubblor är faktiskt mycket roligare än vad man kan tro. Men en liten varning, blir rätt kladdigt;)

DSC_0357-683x1024

Footbubbles- hemmagjorda

2 dl vatten 1 dl socker 1/2 dl diskmedel

Blanda socker och vatten. Rör tills sockret är upplöst. Häll ner diskmedlet och rör försiktigt så blandningen inte blir skummig.

Sen är det bara att blåsa såpbubblorna som vanligt men det funkar såklart bäst om det är vindstilla. Vill man ”kicka” med såpbubblorna måste man ha strumpor på sig och vill man istället använda händerna måste man såklart ha vantar:)

Beskrivningen hittade jag här.


0

Ceasarsallad med hemgjord dressing

Nu när det är rätt varmt ute på kvällarna vill man( eller jag iallafall) äta lite lättare sommarmat. En favorit som både är mättande, fräsch och riktigt god är en Cesarsallad med grillad kyckling!

Med hemmagjord ceasarsallad såklart ( recept från Matplatsen) . Den är enkel att göra och så mycket godare än den man köper.

Förutom det klassiska tillbehören( romansallad, krutonger, knaperstekt bacon, parmesan, kyckling) slängde jag även ner lite avokado och picklad rödlök( såå gott!)

Caesardressing ( blir ganska mycket så halvera om man inte ska bjuda typ 12 pers)

2 msk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap 2 äggulor 2 tsk sardellkräm på tub 2 pressade vitlöksklyftor salt & peppar 2 dl finriven parmesanost ca 3 dl olja (med neutral smak) ca 1- 1/2 dl mjölk

Blanda allt utom olja, mjölk och ost i en skål. Mixa med stavmixer. Tillsätt sedan oljan, först droppvis och en i stråle. Mixa hela tiden (eller vispa med elvisp). Tillsätt osten. Späd sedan med mjölk till önskad konsistens och smaka av med salt & peppar. (Den får gärna vara lös som en sås snarare än tjock som en majonnäs).


3

Shoppingtips!

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Lycka är att få hem ett reafynd som känns ny favorit på en gång. Shoppade denna ljuvliga kofta från Odd Molly nu när Ellos kör sin grymma kampanj.

Rea på rean är verkligen det bästa!

30% rabatt* på REAN inklusive varumärken hos Ellos!

* Villkor: Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty”, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor med röda priser på Ellos. T.o.m. 2016-06-29. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej varor märkta ” kampanjpris".
Erbjudandekod: 335477

1