Ännu ett shoppingtips!

Ett till litet shoppingtips!

Såg att mina nya favoritbyxor är på kampanj just nu. Jag tycker att det är så svårt med byxor. Jag gillar egentligen inte att köpa byxor på nätet. Det blir oftast returer men denna gång blev det en fullträff!

De sitter bra, tappar inte formen efter tvätt och är precis lagom höga i midjan.

Rekommenderas stark!

Nu endast 279kr, direklänk här (adlink).

Jag upplever att byxorna är något stora i storleken så jag skulle rekommendera att ta en storlek mindre. Framför allt om du, precis som jag, är mellan två storlekar.

Ingen rabattkod behövs.

Hoppas på att de kommer i någon ljus nyans också snart.

Happy shopping!


3

Lite nyttigare chokladfudge

Nu när jag har kommit igång med träningen igen gäller det att ta tag i mitt andra "problem". Att få bort mitt sötsug. Jag tror inte på att utesluta helt ( skulle aldrig fungera för mig) men jag måste dra ner på sockret lite. Med andra ord så ska jag inte göra som igår kväll; äta lite godis efter en skön PW. Jag skäms nästan.

Min favorit bland sötsaker som varken innehåller mjöl eller raffinerat socker är helt klart Leilas nyttiga chokladfudge.

Så otroligt enkel och god!

Måste göra en omgång och ha i kylen pronto.

(Leilas originalrecept finns här).

Hittade en bra beskrivning på hur man skållar mandeln här. Jag har även provat att byta ut mot cashewnötter en gång och det funkade jättebra också!

Leilas Chokladkolafudge 150 g skållad sötmandel 0,5 tsk flingsalt 0,5 dl kokosolja 1 nypa vaniljpulver 0,75 dl lönnsirap ( jag använde agavesirap) 0,75 dl kakao av god kvalitet ( ex Kung Markattas) ev mörk choklad, smält

Mixa mandeln i en matberedare tills det blir ett pulver. Tillsätt flingsalt och kokosolja och mixa slätt. Addera vaniljpulver, lönnsirap och kakao och mixa hastigt tills det går ihop till en slät massa. Platta ut massan på en liten plåt eller bricka med bakplåtspapper. Kyl tills det stelnat. Ta ut och skär till rektangulära bitar i önskad storlek. Bred ev smält, mörk choklad över. Förvara i kylen.


2

Skorna som satt som en smäck

Dagens shoppingtips!

När jag jobbade på ett advokatkontor inne i stan hade jag ofta pumps eller skor med klackar till vardags. Men nu händer det väldigt sällan ska jag erkänna. Om jag har skor med klackar, är det numera en rejäl klack på ett par boots eller så.

På vår träningsresa nu i helgen gick vi såklart mest runt omkring i träningskläder men på kvällarna var det ju raka motsatsen. Då åkte klänningarna och klackarna fram. Jag hade med mig mina nyinköpta pumps, med lagom klack ( ca 6 cm). Att inviga nya pumps efter x antal timmars träning är kanske inte det mest opimala men skorna satt som en smäck!

Hur sköna som helst.

  

Skorna hittade jag här (adlink) för endast 245kr!

Så nu ska jag försöka bli lite bättre på att använda pumps oftare.

Funkar ju lika bra till en klänning som till ett par jeans!


2

TanumStrand

Alltså.

Just nu finns det inte mycket energi kvar i denna kropp. Men efter fem (?!?) träningspass, ett dopp i det iskalla havet (allt tack vare pepp från Maria) och lite vattenlek i poolen är det inte så konstigt. Inte för denna, ganska så otränade, kropp i alla fall.

 Nettan, Angelica, Aja, Sarianne, Anna, Jenny och Maria: tack för allt stöd. Ni är grymma.

Men jag njuter verkligen!

Det är ju så otroligt vackert här på TanumStrand. Hit vill jag verkligen åka igen. Gärna i sommar, tillsammans med familjen. Tror killarna skulle älska detta ställa också.

Min bloggkollega och tillika rumskompis Angelica ( så otroligt mysig och härlig tjej!), är grym på att uppdatera med  hennes fina bilder så kika in oss henne om ni vill se mer bilder i väntan på att ett längre inlägg här på bloggen.

Nu är det dags att hoppa i klänningen och göra sig lite fin inför middagen.

Tanumstrands Boostcamp 2017

Idag är det ju fredag men verkligen inte vilken fredag som helst. Jag har nämligen tagit ledigt och är påväg mot vackra Tanumstrand för att delta i Boost Camp 2017!

Vi ska varva aktiviteter inne och ute, kyla och värme, nytta med nöje!  Både i dagsljus och i skenet av värmande eld. Uteträning vid klipporna på vackra  ”Tjurpannan” ser jag verkligen framemot. På schemat är det drygt 12 pass inbokat så det kommer helt klart bli en intensiv helg! Men det ska bli så otroligt skoj också.

Jag, Nettan och Angelica bilar ner tillsammans och på plats kommer vi möta grundarna av vår bloggportal Womsa; Aja och Sarianne . Sen kommer resten av gänget som består av Anna, Jenny och Maria.

 Det ska bli så roligt att träffa alla tjejer och göra detta tillsammans! 


0