Snön faller och frukostlyx

Idag fick vi verkligen en perfekt start på helgen här hemma. Sovmorgon och en härligt frukost med bland annat nypressad apelsinjuice och nygräddade croissants. Doften som spreds i huset när croissantsen gräddades var ljuvlig!

frukost

frukost

frukost

Utanför fönstret faller snön fjäderlätt från himlen. Otroligt vackert att se på men vi fick oss en liten chock när vi väl skulle skotta. Den fina vita snön kändes som en stor betongsörja! Att skotta med min onda rygg var nästintill omöjligt. Tur att jag hade mina små hjältar som gjorde sitt yttersta för att hjälpa till. Resultatet blev kanske inte det bästa men vi kom ut med bilen i alla fall.

Nu laddar vi inför lite kalasfirande. Adam är bjuden på kalas och ser framemot att få ge iväg presenten som omsorgsfullt valt ut alldeles själv.


0

Glutenfria scones

Äntligen fredag! Jag ser verkligen framemot lite fredagsmys med mina små älsklingar. Den stora älsklingen är tyvärr på vift i helgen men det ska nog gå bra. Vi får gosa extra mycket, kanske vara lite busiga också och sova alla tre i samma säng. Det är värt att sova lite sämre, båda killarna gnisslar tänderna(låter som två hästar som tuggar knäckebröd!) vilket normalt sätt gör mig tokig men jag gillar verkligen inte att sova ensam i en stor säng...

I övrigt ser det ut att bli en ganska lugn helg, vi ska bara mysa runt och gå på två olika kalas. Kanske passa på att göra en favorit från förra helgen. Baka lite glutenfria scones till mellis. Väldigt uppskattat av de små.

Glutenfria scones

4 dl Semper finmix

2 tsk bakpulver

1/2 tsk salt

50g smör

2 dl filmjölk/yoghurt

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda samman alla torra ingredienser. Tillsätt sedan smör och filmjölk/yoghurt. Forma till små bollar( jag brukar lägga bollarna i en muffinsplåt med bullpapper för finare form) och nagga med en gaffel. Grädda sedan i mitten i ca 15 minuter. Låt svalna under duk och servera sedan dem ljumna.

Glutenfria scones

Glutenfria scones


1

Hyllning till Ellos

Gårdagen slutade mycket bättre än den började. En AW med en god vän var precis vad jag behövde. Mysigt att få lyxa till det lite i vardagen.

Ikväll är det inte lika lyxigt, ligger i soffan och har ont i ryggen. Slösurfade precis runt på nätet för att roa mig lite och blev så glad när jag spanade in alla nyheter hos Ellos. Jag är inte ensam om att hylla denna "gamla postorderkedja" just nu men de förtjänar verkligen all cred. Vilket uppsving de har gjort när det gäller inredning. Så mycket snyggt och till riktigt bra priser.

Ellos ells_0102510_M Ellos EllosNu gäller det att skriva listor och strukturera vad bag verkligen behöver för annars är det risk att jag går över styr!


2

Drömmer...

Just nu, när morgon inte startade på bästa sätt vill jag bara blunda och drömma. Drömma om värme, inga måsten, klockor eller andra bekymmer. Vad enkelt och skönt livet skulle vara då. Sen förstår även jag att det inte kanske är den perfekta drömbilden men just nu när morgonen började precis tvärtom så känns det som det. Tar mig därför en titt på några av favoritbilderna från Teneriffa och fortsätter att drömma. solnedgång Adam alvin t❤️


8

Great savings!

Dagens andra tips!

REA

Jag som älskar att fynda blir alltid lika glad när Boozt har den här kampanjen. Massor av snygga plagg till riktigt bra priser.  Här är några av mina favoriter.

blus 100kr

Blus 100kr (tidigare 299kr)

klänning 200kr

Klänning 200kr (tidigare 599kr)

Gäller endast idag så skynda att fynda.


0